Τα κουστούμια της ταινίας The Great Gatsby

Facebook Twitter Email

O “The Great Gatsby” φορούσε Prada.

To promo της ταινίας The Great Gatsby έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με το HD trailer και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον Leonardo di Caprio και την Carey Mul­li­gan να βολτάρουν στα παρασκήνια του set…

Μία από τις πιο όμορφες νουβέλες της Αμερικάνικης λογοτεχνίας και το πιο γνωστό βιβλίο του Υπέροχου F. Scott Fitzger­ald, μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann (ίσως τον θυμάστε από τις ταινίες Romeo & Juliet και Moulin Rouge) αναλαμβάνει να παραδώσει την μοντέρνα εκδοχή του διάσημου λογοτεχνικού romance με φόντο τη Νέα Υόρκη των 20’s.

Τέλεια.

Πιστεύω ότι τα 20’s είναι μία εποχή με τεράστιο ενδυματολογικό ενδιαφέρον το οποίο κεντρίζεται ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση ότι ο οίκος Prada ανέλαβε να σχεδιάσει τα κουστούμια της ταινίας.

Πέρα από την γρήγορη σκηνοθεσία του Baz Luhrmann με τις κινήσεις εντυπωσιασμού και την ατμόσφαιρα πάρτι, τα κουστούμια είναι ένας ακόμα πολύ καλός λόγος για να περιμένω την α’ προβολή του The Great Gatsby.

Οι πληροφορίες λένε ότι η επιμέλεια έχει γίνει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και τη γυναίκα του μαζί με τον σχεδιαστή κουστουμιών Cather­ine Mar­tin. Πρόκειται για 40 περίπου σχέδια με ζωηρά χρώματα που χαρακτηρίζουν τον οίκο Prada κι έναν εντυπωσιακό στολισμό από πετράδια και πέρλες.

Στόχος, η σύγχρονη μεταφορά του αριστοκρατικού στυλ στο Long Island των 20’s.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + = 11