Η Barbie Μοschino

Facebook Twitter Email

Η Μαρία Παλαιολόγου βάζει ένα trend στο μικροσκόπιο.

Ήταν καλοκαίρι και η σακούλα του ΜΙΝΙΟΝ περιείχε τσάντα θαλάσσης Bar­bie, μαγιό Bar­bie, καπέλα Bar­bie, βατραχοπέδιλα Bar­bie, μπάλα Bar­bie ακόμα και σετ από ρακέτες γιατί o πλήρης Bar­bie εξοπλισμός ήταν θέμα τιμής και υπόληψης.

Η τελευταία κολεξιόν Α/Κ 2015 του οίκου Moschino με art direc­tor τον Jeremy Scott αφενός με συγκίνησε γιατί μου θύμισε την κούκλα των παιδικών μου χρόνων και τα αξεσουάρ της που το logo του οίκου τα αναβιώνει κάνοντας τα κατάλληλα και trendy για ενήλικες.

Αφετέρου τι γυρεύει o κόσμος της Bar­bie στο Μιλανέζικο catwalk;

Φαίνεται λοιπόν ότι μετά την εμπορική επιτυχία των McDon­alds αξεσουάρ, το κύμα του νοσταλγικού κιτς συνεχίζεται. Αυτή τη φορά επιτάχθηκε η διάσημη κούκλα που όλες έχουμε ντύσει και τελικά ξεμαλλιάσει στο δημοτικό, ως cult στοιχείο της ποπ κουλτούρας. Τα pics που έκαναν τον γύρω του κόσμου μας διασκεδάζουν αλλά ως οπαδούς της κομψότητας μας κάνουν να θεωρήσουμε την εν λόγω κολεξιόν ολίγον από καρναβάλι.

‘Ετσι λοιπόν, στις 31 Οκτωβρίου που στα πάρτι του αγγλοσαξονικόυ κόσμου είναι η γιορτή του Χάλογουιν ντύσου Bardie. Θα είσαι και της μόδας.

10665922_304663459738709_921881476_a

Moschino-Barbie-2

Ρούχα Moschino εμνευσμένα από την Bar­bie, καθρεφτάκι “Bar­bie” που είναι και ταυτόχορνα και θήκη για το i-phone, χτένα ακόμα και πατίνια.

moschino-charlotte-free-skating-barbie

tumblr_nc55xkRN2L1qc8yajo1_500

Moschino-Barbie-Mirror-Iphone-Case

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + = 12