4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

‘Οσα την τελευταία εβδομάδα του 2017 αξίζει να σκεφτείς, να δεις και να κάνεις κλικ.

Ο dreamy 90’s indie pop ήχος στο teaser της παράστασης της Εφηβικής Σκηνής της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών “Οι Παραθεριστές” του Μάξιμ Γκόρκι πατάει τις δικές μου εφηβικές μουσικές χορδές, ενώ το θέμα του γνωστού έργου του Μάξιμ Γκόρκγι φέρνει το καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα.

“Δεν είμαστε διανοούμενοι αγαπητέ μου, είμαστε παραθεριστές”.

Κατάλληλο από 13+ (οπότε με πιάνει ;-)

Σκηνοθεσία Μαρία Μαγγανάρη. Περισσότερα εδώ

 H καλύτερη ταινία του 2017  σύμφωνα με τον The Guardian.

Το πολυαναμενόμενο φιλμ “Call me By Your Name” σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino και σενάριο James Ivory είναι η καλύτερη ταινία του 2017 σύμφωνα με το The Guardian. Γυρισμένο στο εκτυφλωτικό φως και το bliss της Ιταλικής υπαίρθου, το φιλμ μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 1983 όπου γεννιέται μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα φοιτητή τέχνης και έναν έφηβο. Οι κριτικοί μιλούν για ένα αριστούργημα.Το trailer επίσης.

Bonus η μουσική επένδυση από τον Suf­jan Stevens.

 Coco crush

Η συνάντηση με τα πολυτελή κοσμήματα του οίκου Coco Chanel είναι καθοριστική καθώς τα ερωτεύεσαι. Η Keira Knight­ley εμηνεύει μπαλάντα στα γαλλικά σε ένα από τα τοπ fash­ion film που είδα το 2017.

Αrt mat­ters

Η Andrea But­tner ήταν φετινή υποψήφια για το Αγγλικό Turner Prize. Το έργο της ξεχώρισε στα μάτια μου για την ευαισθησία και τα απλά χρώματά της όπως και για τους πολλούς προσωπικούς τρόπους που μπορείς να “δεις” τα έργα της.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 5 = 14