4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Θυμάμαι σαν όνειρο τη Μαντάμ Σουσού με την ‘Αννα Παναγιωταρέα στο vin­tage κανάλι της ΕΡΤ2, τότε που η κρατική έμοιαζε –τεχνικά– σαν παλιακό φίλτρο του instagram.

Aπό τα πιο σημαντικά λογοτεχνικά έργα του σπουδαίου Δημήτρη Ψαθά που περιγράφει τη βασικότερη Ελληνική ψύχωση η οποία άλλωστε μας έφτασε και ως εδώ που είμαστε σήμερα, ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς με Σουσού τη σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, μία από τις πιο κουλ και έξυπνες γυναίκες της σύγχρονης Ελληνικής κωμωδίας. Μια συστημική-αντισυστημική τύπισσα που βγάζει γέλιο που, για στάσου, αν σκεφτείς λίγο παραπάνω θα καταλάβεις ότι πάντα σε κάνει να γελάσεις με κάτι εξαιρετικά τραγικό.

Η Μαντάμ Σουσού δεν θα σου είναι άγνωστη ακόμα κι εάν δεν την πρόλαβες στην επιτυχημένη σειρά της EΡΤ2. Οι Σουσούδες υπάρχουν παντού γύρω μας ή στα social media στην πιο up to date εκδοχή τους. Δεν είναι πάντα γυναίκες. Υπάρχουν και άντρες Σουσούδες. Ούτε υπάρχουν μόνο Κατακουζηνοί άντρες αλλά και γυναίκες.

Την ξέρεις την Σουσού, γνωρίζεστε. Να πας να τη δεις και στο θέατρο.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα είναι ένας λόγος παραπάνω.

C’mon Vogue

Oι τύποι στη Vogue έκαναν πάλι τη διαφορά: έστησαν edi­to­r­ial μόδας με θέμα την ταινία “Nine To Five” και φόντο την εργαζόμενη Νέα Υόρκη και τα γραφεία του διάσημου περιοδικού που μια μέρα –στοίχημα– θα λέμε ότι “ξεκίνησε από χάρτινο”. Το bud­get για τα ρούχα στα cred­its δεν το έχεις αλλά έχεις το στυλ…

 #beautynonfilter

Voila, ένα brand ομορφιάς που αγαπά τη διαφορετικότητα! Η REN Clean Skin­care σε καλεί να έρθεις όπως είσαι, να δεις ξεκάθαρα τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να την περιποιηθείς με τα κατάλληλα προιόντα με “καθαρές” συνθέσεις χωρίς parabens, συνθετικά αρώματα και ουσίες που επιβαρύνουν την υγεία της. Το brand που σέβεται τη φύση, τα δικαιώματα των ζώων και έχει ως φιλοσοφία του την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της νεανικότητας, θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη.

Βρες τα εδώ

Gucci φιλμογραφία

Aπ΄όλα αυτά τα “τριπάτα” fash­ion film που σκαρώνει τον τελευταίο καιρό ο οίκος Gucci ψηφίζω για την 1η θέση εκείνο της Petra Collins αφιερωμένο στην Eye­wear Col­lec­tion. Οι λόγοι είναι πολλοί, ο μόνος που σίγουρα μπορώ να βρω κάπως γρήγορα είναι η μουσική επένδυση με το “Εyes With­out A Face” του Billy Idol.

Η μαξιμαλιστική, Ιταλική αισθητική του οίκου μιξάρεται με τον κόσμο της παλιάς ανατολικής Ευρώπης και της Brit Pop. Πόσο τέλειο!

Εnjoy όσες δεν το έχετε δει.

Βonus κλικ

Είπες ότι δεν πιστεύεις. ‘Ετσι δεν είναι;

Το καινούργιο κομμάτι των Lon­don Gram­mar.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


3 + = 7