4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Οι πιο όμορφες αναμνήσεις μου είναι κοντά στη θάλασσα.
Το πιο πιθανό και οι δικές σου.

Eγώ, η φίλη μου και τα Miu Miu γυαλιά ηλίου

To Mεσογειακό τοπίο γίνεται για άλλη μια φορά σκηνικό για τον οίκο μόδας Miu Miu που μας ταξιδεύει σε ανέμελες διακοπές με την κολλητή μας.

Κάπου στη Ιταλία

Ο σπουδαίος Bruce Weber μας καλεί σε μια βουτιά στον ασπρόμαυρο κόσμο του για λογαριασμό του αντρικού αρώματος Acqua di Giò Essenza του Gior­gio Armani.

Η Stella Mc Cart­ney γύρισε το βίντεο για την καμπάνια της συλλογής της Φ/Χ 2017–18 σε μία χωματερή. Πιστή στις οικολογικές ανησυχίες του brand της, η σχεδιάστρια επιλέγει μια σκληρή εικόνα της σύγχρονης κοινωνίας των σκουπιδιών για να μιλήσει με μια δυνατή εικόνα για την Κλιματική Αλλαγή.

‘Ισως το καλύτερο fash­ion film που είδα αυτή τη σεζόν.

 H Παραλία που Πληγώναμε

Η δράση της Green­peace στην οικολογική καταστροφή του Σαρωνικό. Ελλάδα, 2017

Μια πληγή που δύσκολα θα κλείσει. Μην περιμένεις, αυτή είναι η αλήθεια. ‘Ισως μια κακή αφορμή ώστε σε αυτή τη χώρα να αρχίσουμε να μην ξεχνάμε έυκολα πόσο κατώτεροι των περιστάσεων μπορεί να είναι τελικά οι άνθρωποι.

image.ashx

Πάρε θέση στην ενάντια στην οικολογική καταστροφή των Ελληνικών ακτών, σεβάσου το δώρο της φύσης. Ανακύκλωσε τις συσκευασίες των προιόντων που καταναλώνεις, μη ζητάς πλαστικές σακούλες στα καταστήματα, μην αφήνεις τις παραπάνω εικόνες να περάσουν έτσι, απλά από την οθόνη του υπολογιστή σου.

Διεκδίκησε τις αναμνήσεις σου κοντά στην Ελληνική φύση.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + = 14