4 κλικ που αξίζει να κάνεις (video)

Facebook Twitter Email

Kάθε εβδομάδα μοιραζόμαστε παρέα τα καλύτερα κλικ από τον κόσμο του web.

Καλή σεζόν ladies

Τα ρολόγια άλλαξαν, η μέρα μεγάλωσε και εσύ Κορίτσι του ήλιου έχεις κάθε λόγο να σερφάρεις στις νέες καμπάνιες των καταστημάτων.

Le Grand Blue

Όταν το κορυφαίο Γαλλικό brand name Chanel επιλέγει την Ελλάδα ως έμπνευση για το λανσάρισμα του νέου της σέρουμ Blue Chanel, σκέφτεσαι ότι είσαι εσύ για αυτούς, ότι είναι για εσένα το άρωμα Νο5. ‘Ενας μύθος. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Δεν έχει τίποτα κακό στο να είσαι ένα κορυφαίο Ευρωπαικό brand.

Το Blue Serum περιέχει Μαστίχα Χίου.

Εάν καμιά φορά νιώθεις και λίγο έφηβη

Τίποτα δεν με βοήθησε να εκφραστώ περισσότερο ως έφηβη από την ενασχόλησή μου με τα θεατρικά κείμενα. Δεν το ξέχασα ποτέ και υποστηρίζω τη θεατρική παιδεία με όλες μου τις Le Blog δυνάμεις.

Φωτεινό παράδειγμα η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών που επιτελεί έργο προσφέροντας κάθε χρόνο τη μικρή σκηνή στους εκκολαπτόμενους «θεατρανθρώπους».


Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ταξίδι στην ιστορία της μόδας με τη φωνή της Sarah Jes­sica Parker

Το περιοδικό Vogue γιορτάζει τα μυθικά 125 χρόνια τoυ ανοίγοντας τις σελίδες εκείνων των δεκαετιών που άλλαξαν τη γυναίκα και την έννοια της θηλυκότητας μέσα από τη μόδα. Στη σειρά βίντεο “Vogue by Decade” αφηγείται η ηθοποιός Sarah Jes­sica Parker.

Δεν θα φύγουμε ποτέ από εδώ

Μέχρι να βρούμε –ξανά– καθαρό αέρα.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 8 =