Λευκά φορέματα Haute Couture Φ/2014

Facebook Twitter Email

 Λευκά φορέματα haute cou­ture για να ονειρευτείς.

Belle Époque φόρεμα με jacket εμπνευσμένο από τη στολή των αστροναυτών ενώ το σκηνικό είναι γεμάτο με λευκά άνθη που στοιχηματίζουμε ότι η Μαρία Αντουνέτα θα ενέκρινε. Φαίνεται ότι η παράδοση του οίκου Chris­t­ian Dior με ένα twist από το παρόν είναι το αγαπημένο παιχνίδι του ταλαντούχου Κύριου Raf Simons.

output_8eRNpR

Chris­t­ian Dior

Ο Karl Lager­feld φαντάζεται τη γυναίκα που θα μπορούσε να ποζάρει σε απόλυτη συμφωνία μπροστά από ένα κτίριο του αρχιτέκτονα Le Cor­busier. Φοράει ένα φόρεμα με ξεκάθαρο out­line στολισμένο με περίτεχνα μοτίβα.

output_gbyP1H

Chanel

Λευκό φόρεμα tonga, σανδάλια glad­i­a­tor και Ρωμαϊκή coiff. Ο Valentino μελέτησε τους πίνακες των “Προραφαηλιτών” του 19ου αιώνα μίας αδελφότητας καλλιτεχνών που θέλησαν μέσα από την τέχνη τους να αναβιώσουν τα ιδεώδη της αρχαίας Ρωμαϊκής ομορφιάς.

output_ftQdJP

Valentino

Φανταστείτε ένα πρωινό στους κήπους της Alham­bra στην Ισπανική πόλη της Γρανάδα. ‘Ενα κορίτσι ξυπνά ντυμένο με το χθεσινοβραδινό λευκό φόρεμα. Φορά τα γυαλιά ηλίου γιατί το φως είναι δυνατό. Χρησιμοποιεί την πετσέτα της σαμπάνιας ως αξεσουάρ για να τυλίξει με αυτή το κεφάλι της.

output_bMJQ92

Giambat­tista Valli

Pho­tos via style.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + 8 =