5 κλικ που αξίζει να κάνετε

Facebook Twitter Email

Τζίνγκλ μπελς! Προτάσεις για έξυπνα δώρα και μία γερή δόση από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το κόκκινο κουτάκι

Μυθική μάρκα για τους Γάλλους και κομμάτι της παράδοσής τους. Ο ερχομός του Χριστουγεννιάτικου σποτ του οίκου Cartier είναι σημάδι ότι το παραμύθι των Χριστουγέννων έφτασε. Ταταααά!

Κool buys

koolfly

Λέγεται www.koolfly.com και είναι μία εξαιρετική περίπτωση e-shop με styl­ish προτάσεις. Μεγάλο ατού η λίστα με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών ρούχων και ξεχωριστών κοσμημάτων σε καλές τιμές. Ξεχώρισα τα κοσμήματα της Sophia Kout­soukou, Daphne P και Zeus + Dione.

 

kou_dimitsana___

Greek chic βραχιόλι “Δημητσάνα” της Sophia Koutsoukou

Δεν μπορείς να το αγοράσεις; Nοίκιασέ το!

fb_linkshare-dresses-ca2b22c55d58a47f11b7d06117af1735

Μήπως η αγορά ενός φορέματος Herve Leger για το γιορτινό κάλεσμα προϋποθέτει αιματηρές οικονομίες για το επόμενο τρίμηνο; Η έξυπνη λύση για να εντυπωσιάσεις όσο χρειάζεται (δηλαδή ένα βράδυ όσο άλλωστε κρατά ο εντυπωσιασμός) λέγεται Chic by Choice. Βραδινά φορέματα Alice by Tem­per­lay όπως αυτά που προτιμά η Kate Mid­dle­ton, Ηerve Leger, Diane Von Fursten­berg κ.α ενοικιάζονται μόνο για την περίπτωση που το έχεις ανάγκη σε τιμές από 60 εώς 200 ευρώ!

Colette, 213 rue Saint-Honore 75001

Εάν η επίσκεψη στο μεγάλο Παρισινό πολυκατάστημα δεν είναι στην ατζέντα σου, τότε μπορείς να πας διαδυκτιακά και να περάσεις το ίδιο καλά.  Κάθε χρόνο το site της Colette ντύνεται Χριστουγεννιάτικα με σούπερ τρόπο και δίνει τέλειες προτάσεις για δώρα. Βάζει και καλή μουσική.

350831-colette-et-apple-rendezvous-620x0-1

Όχι άλλο “Last Christ­mas” στις μουσικές λίστες των Χριστουγεννιάτικων πάρτι.

Στο i tunes αγόρασα το Ulti­mate Christ­mas Hits με ρετρο-υπέροχες τζαζ εκδοχές των κλασικών τραγουδιών των γιορτών με τις φωνές των Dean Marin, Ella Fitzger­ald, Doris Day κ.α
100 κομμάτια μόλις με 5 ευρώ για να παίζουν ως μουσικό χαλί τη νύχτα των Χριστουγέννων (και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο).

5060209954875_cover.170x170-75

 Ελπίζω να έβαλα ιδέες. Καλό απόγευμα.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 3 = 4