4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Η κόρη της Cindy Craw­ford σε fash­ion film της Miu Miu

Με μεγάλη μάλλον δυσκολία θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την τελετή παράδοσης του στέμματος της 90’s θεάς Cindy Craw­ford στη –μόλις– 14χρονη κόρη της Kaia Ger­ber. Η εξίσου καλλονή Kaia, βιάζεται κι αυτή να το παραλάβει όπως άλλωστε και άλλες χρυσές θυγατέρες της show biz, βλ. Lour­des Leon κόρη της Madonna ή Lily Rose Depp κόρη της Vanessa Paradis.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να είναι απελπιστικά εύκολο και ελαφρώς δυσλειτουργικό να χτίσεις την προσωπικότητά σου ως κλώνος της μητέρας σου.

Εκτός εάν είσαι κάτι σαν την Isabella Rossellini.

Δείτε την στο κορυφαίο καλοκαρινό fash­ion film της Miu Miu για τη νέα σειρά but­ter­fly γυαλιών του οίκου, σε σκηνοθεσία του Francesco Maria Tiri­belli. Yπέροχη μουσική και Vim Venders ατμόσφαιρα.

 

Μία νότα μελαγχολίας για την ισορροπία της φύσης (κι ένας λόγος για να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πράσινα)

O Iταλός συνθέτης και πιανίστας Ludovico Ein­audi δίνει μία συγκλονιστική per­for­mance στην Αρκτική σε μία κινούμενη πλατφόρμα που μοιάζει με πλάκα λιωμένου πάγου. Το ιστορικό video υπήρξε πρωτοβουλία της Green­peace κι έχει σκοπό να μας προειδοποιήσει ότι οι συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη κινιούνται αργά και ύπουλα προς όλους μας.

‘Ολη η Αθήνα ένα υπαίθριο (free) σινεμά!

aoaff_poster_new_without_texture

Η τοπ σινέ-γιορτή του θέρους σε περιμένει και φέτος σε διάφορα σημεία της πόλης. Πρόκειται για το 6o Athens Open Air Film Fes­ti­val ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα πολυβραβευμένων δημιουργιών αλλά και ανεξερεύνητων διαμαντιών της 7ης τέχνης.

Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη,

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ & www.visitgreece.gr και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

 Κάνε κλικ στο πρόγραμμα εδώ

 Well­ness and the city

athina-1920x1920

To όμορφο ποδηλατάκι από ξύλο βελανιδιάς που κυκλοφορεί όλο και περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας ανήκει στην εταιρεία Coco Mat. Είναι το χειροποίητο ποδήλατο «Αθηνά», δημιουργήθηκε με μεράκι στο εργοστάσιο της Ξάνθης και όλα τα μέρη του είναι ανακυκλώσιμα. Περισσότερες πληροφορίες στο web­site του Coco Mat

Βonus κλικ

Ελληνίδα που nou­vel­lle vague-ιζει

matinasouspeau

Λέγεται Matina Sous Peau (δλδ Ματίνα Σου Πω) και μιξάρει Ελληνικά κομμάτια από την παλιά, ροκ δισκογραφία σε ένα σύγχρονο, dreamy ύφος που θυμίζει τη δημοφιλής μπάντα Nou­velle Vague.

Ωραίο, it’s all Greek to me-άκουσμα για τα καλοκαιρινά βράδια.

Αγαπώ το συγκεριμένη διασκευή από κομμάτι του Βλάσση Μπονάτσου με τον τίτλο “Μεταμορφώσεις” για τα αξιολάτρευτα lyrics.

Καλή συνέχεια

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + 8 =