Η συνεργασία του H&M Χ Musée des Arts Décoratifs είναι η πιο σοφιστικέ που έχει κάνει έως τώρα

Facebook Twitter Email

Ο λόγος για την καινούργια H&M Con­scious Exclu­sive 2016 όπου η ιδέα της αειφορίας συναντά την Ιστορία της Τέχνης.

Οι δημιουργοί της H&M έκαναν ένα παραπάνω μεγάλο βήμα στο σχεδισμό των ρούχων του διάσημου brand.

H νέα συλλογή H&M Con­scious Exclu­sive, πιστή πάντα στην ιδέα της αειφορίας της μόδας, είναι φέτος  σχεδιασμένη με έμπνευση από τα αρχεία του μουσείου.

Είναι διαθέσιμη από σήμερα 7 Απριλίου σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fash­ion for­ward — Three cen­turies of fash­ion στο Musée des Arts Déco­rat­ifs στο Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι.

Art-Decoratifs

13-1542x2313

0416-WM-CLDR-01-copy

111-CP-Fashion-Forward-ENG-8

«Με αυτή τη συλλογή ανεβάσαμε την ιδέα της βιωσιμότητας σε νέα επίπεδα. Δουλεύοντας με νέα καινοτόμα υλικά όπως χάντρες και στρας από ανακυκλωμένο γυαλί και Denimite, ένα υλικό φτιαγμένο από ανακυκλωμένο φθαρμένο denim, έχουμε δημιουργήσει σύγχρονα στυλ εμποτισμένα με μια εξεζητημένη γοητεία», λέει η Ann-Sofie Johans­son, καλλιτεχνική σύμβουλος στην H&M.

Η H&M θα είναι αποκλειστικός χορηγός της επερχόμενης έκθεσης που θα περιλαμβάνει επιλεγμένα στιλ από τα αρχεία της Η&Μ, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης από την πρώτη συνεργασία της Η&Μ με το σχεδιαστή Karl Lager­feld το 2004 και μιας εμφάνισης από τη νέα συλλογή Con­scious Exclusive.

Πρέσβειρα της και υποστηρίκτρια της αειφορίας στο χώρο της μόδας είναι η fash­ion guru του ανεπιτήδευτου μοντέρνου στυλ Julia Restoin Roit­feld (κόρη της πρώην δειυθύντριας της Γαλλικής Vogue) . «Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ ένα τόσο μοναδικό έργο. Νομίζω ότι η ιδέα να δημιουργηθεί μια συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία της τέχνης και της μόδας είναι ευφυέστατη. Ειδικά γιατί η συλλογή έχει φτιαχτεί από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά που είναι το μέλλον της μόδας» δήλωσε η ίδια.

Conscious Exclusive 2 - low res

Conscious Exclusive 5 - low res

Conscious Exclusive 4 - low res

Conscious Exclusive 3 - low res

Conscious Exclusive 6 - low res 1156_SL_134_low 1156_SL_119_low 1156_SL_117_low 1156_SL_113_low 2  1156_SL_108 1156_SL_105_low

Μεγάλο πλεονέκτημα της φετινής Con­scious Exclu­sive τα έθνικ pat­tern και η έμπενυση από διάφορους πολιτισμούς.

Η συλλογή περιλαμβάνει και νυφικά για τα οποία μιλήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Δείτε σχετικά εδώ

Αγοράστε on line κομμάτια της συλλογής εδώ καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων H&M σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + = 8