4 Kλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

 Baby it’s cold outside

Mα τον Σουηδό surfer Fred­die Mead­ows το κρύο δεν τον τρομάζει. Σιγά τα λάχανα. Σερφάρει λοιπόν στα παγωμένα νερά της Βαλτικής… Δες το βίντεο.

Από το H&M Life (sports stu­dio)

HoHoHo

Tώρα τι να πω. Δεν μου αρέσει η ιδέα του να κάνεις τα πάντα για μία τσάντα. Όμως η τύπισσα στο fash­ion film Coach, που εισβάλει στο σπίτι του Santa ως αδίστακτη Lara Kroft των trends, ε, αυτή βγάζει γέλιο!

Δείτε το βίντεο

Βγάλε τα άπλυτα στη φόρα

unnamed

Η χρονιά τελειώνει και τα άπλυτα βγαίνουν στη φόρα σαν απολογισμός. Πως;
Στην ιδιότυπη έκθεση “Between the Lines” το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7 στο Βοτανικό μας καλεί σε μια συμμετοχική μπουγάδα. Καλά διάβασες! “Με μια έκθεση αφιέρωμα στην καθαρ(ι)ότητα, που αναζητεί την εικαστική αξία μιας καθημερινής χειρονομίας, μια ταπεινή τελετουργία που μπορεί και να αγγίζει την ποίηση… ” η Beton7 μας ενθαρρύνει να συμμετέχουμε φέρνοντας σεντόνια, ύφασματα (ανθεκτικά υλικά στις εξωτερικές συνθήκες) διαστάσεων 220×260 ή 140×260 σε μία εικαστική δράση κάθαρσης.

‘Aρον την μπουγάδα σου και περιπάτει. Nα σε δω στο μετρό με τα σεντόνια και θα σε παραδεχτώ.

INFO
http://www.beton7.com
Εγκαίνια| 22 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 20:00
Διάρκεια | 22 Δεκεμβρίου 2015 – 4 Ιανουαρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 14.00−19.00
Κεραμεικού 88, Αθήνα

  • Είναι και για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη του έργου της οργάνωσης “Γιατροί του Κόσμου” (Ελεύθερη συνεισφορά).

Το πρώτο Ιnsta­gram Xmas Countdown

12338596_323280297796437_1209965459_n

Δεν μας σταματά τίποτα από το bliss των Χριστουγέννων. Φέτος, το ομορφότερο Advent Cal­en­dar δεν το βρήκαμε στο ζαχαροπλαστείο αλλά στο insta­gram. Πρόκειται για τον Yves Saint Lau­rent beaute, το οποίο σε συνεργασία με το Παριζιάνικο δημιουργικό γραφείο AKATRE μετρά αντίστροφα για τις γιορτές ποστάροντας still life με το μακιγιάζ του οίκου. Aκολουθήστε το https://www.instagram.com/yslbeauty/

Βonus click

For­ever young

Dimitris_Karantzas_Ta-Kymata_Virginia_Woolf_9_900x750

Το διάσημο βιβλίο “Τα Κύματα” της Βιρτζίνια Γουλφ γίνονται θεατρικό έργο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Παίζεται στην εφηβική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και –στοιχηματίζω– ότι απευθύνεται όχι μόνο σε έφηβους, αλλά και σε όσους έχουν εφηβική καρδιά.

Υπόθεση: Έξι φίλοι που μεγαλώνουν με διαφορετικά όνειρα, διαφορετικούς στόχους, ερωτεύονται, απογοητεύονται, ξαναπροσπαθούν, βιώνουν την απώλεια, ματώνουν και θριαμβεύουν άδοξα και ένδοξα.

Όπως γίνεται πάντα στη ζωή. Η εφηβεία ίσως είναι απλά η πρόβα.
Δείτε το βίντεο.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ

Καλό βράδυ!

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 2 = 9