4 Κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

 Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Play it again John

ezgif.com-resize

Αναζητούσα να βρω τρόπο να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τα συναισθήματά μου σχετικά με την τραγωδία στο Παρίσι. Βρήκα πως πέρα από τον θαυμασμό ή τις φωτογραφίες που έχω για μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης, νόημα θα είχε να μοιραστούμε Εκείνο το κλισέ, hippy κομμάτι του John Lennon, που στις αναμνήσεις μας ενδέχεται να περιέχει ως άκουσμα ακόμα και τα σκρατς σκρατς της βελόνας του πικ απ.

Πιανίστας έστησε το πιάνο του σε δρόμο του Παρισιού και έπαιξε το “Ιmag­ine” δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα με lyrics που μπορεί να μην ακούγονται, τα οποία όμως είναι δυνατά όσο και η μελωδία του διάσημου κομματιού.

9523794_1_l

Αρωματικός σουρεαλισμός
Όταν ο κόσμος της ομορφιάς συναντά την τέχνη το αποτέλεσμα είναι ευφάνταστο. Αυτό είναι το βίντεο της νέας αρωματικής σειράς του οίκου Prada με τίτλο “Olfac­to­ries” που μοιάζει σαν να ξεπηδά από ένα Dali-sque σύμπαν, σουρεάλ, dreamy και γεμάτο χρώματα. Έτσι μπορείς να μυρίσεις το όνειρο χωρίς καν να έχεις μυρίσει ή αγοράσει το άρωμα. Eμένα αυτό συχνά μου αρκεί.

Greek cre­ativ­ity not in Crisis!

crisis

Ωραίο το μήνυμα. Μακάρι να ακουστεί και οι νέοι, ‘Ελληνες δημιουργοί όχι μόνο να σκεφτούν αλλά και να βρουν πόρους και μέσα για να δημιουργήσουν, να χτίσουν και να παράγουν.

Την έκθεση GREEK CREATIVITY NOT IN CRISIS! μπορείτε να επισκεφτείτε Σάββατα και Κυριακές από τις 12:00 έως τις 20:00 στο χώρο Foreget Me Not, Αδριανού 100, Πλάκα.

Περισσότερα greek-creativity.gr

#LOVEYOURAGE ένα beauty κίνημα

116ac0a2-7a38-4e29-aea0-63ec7fa35d68

“Ομορφιά δεν είναι να κρύβεις την ηλικία σου”. Θα συμφωνήσω με το μότο περί ομορφιάς του φρέσκου κινήματος #lovey­ourage της Lancôme που μας καλεί να αγαπήσουμε το χρόνο (μία από τις δύσκολες αγάπες μιας γυναίκας στη ζωή της). Το βήμα της Lancôme είναι μεγάλο καθώς η συμφιλίωση μιας γυναίκας με την ηλικία της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ψυχολογικούς, κοινωνικούς, παιδείας και βαθιάς αυτοεκτίμησης.

Η συμφιλίωση όμως είναι το πρώτο βήμα για μια καλή σχέση.

Στην χώρα μας ο τρόπος που μεγαλώνει μια γυναίκα την καθιστά συχνά σε μόνιμη άρνηση του χρόνου κάτι που οφείλει να αλλάξει να βρει νέες ισσοροπίες και να επαναπροσδιοριστεί.

Οπότε κλικ & love your age. lancome-genifique.com

  • Συμμετέχουν και δηλώνουν την ηλικία τους οι διασημότερες πρέσβυρες των καλλυντικών Lan­come Kate Winslet, Pené­lope Cruz, Lupita Nyong’o και Lily Collins.

Βonus click! H αληθινή εικόνα της Jen­nifer Lawrence, no make up (όσο γίνεται), fun και χαλαρή σε φωτογράφιση της Vogue.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 3 = 5