4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

 Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;

lobster

Η ταινία “O Αστακός” του Γιώργου Λάνθιμου που κέρδισε το Βραβείο της Επιτροπής στο φεστιβάλ των Καννών βγαίνει την Πέμπτη 22/10 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο ίδιος δηλώνει ότι πρόκειται για μία ιστορία αγάπης.
Δεν έχω –μέχρι στιγμής– υπάρξει οπαδός των ταινιών του γιατί είμαι εναντίον της βίας ως ένδειξη μαζοχισμού του σκηνοθέτη απένταντι στους θεατές. Λέω όμως να θα δώσω μία τελευταία ολόκληρη ευκαιρία στο κυνικό, και σκληρό σύμπαν του Λάνθιμου, γιατί είναι ίσως έχει ενδιαφέρον να δεις ένα love story να ανθίζει σε ένα ζόρικο σκηνικό.

Πρωταγωνιστεί ο Colin Far­rell μία από τις αγαπημένες male φιγούρες.

Δείτε το trailer

Υ.Γ 4÷11÷2015 Δυστυχώς ο Λάνθινος παραμένει μαζοχιστικά βίαιος.

Mιάου (αυτό μόνο έχω να σου πω)

Cat’s eyes, ρετρό ατμόσφαιρα και αισθητική Miu Miu, η μαγική συνταγή για το νέο άρωμα του οίκου που έφτασε στα beauty stands και της χώρας μας. Ναι. Καμιά φορά το βίντεο σε ψήνει περισσότερο και από το άρωμα.

Πως να γίνεις Bond Girl

Αυτό που πάντα σου λέγανε ότι θέλεις να μάθεις στο απαντά η Sey­doux, Léa Seydoux .

Η Γαλλίδα ηθοποιός (Η ζωή της Αντέλ) είναι το νέο Bond Girl. Στο βίντεο που ετοίμασε ο Jere­mie Rozan για τη Βρετανική Vogue, η Sey­doux μας μαθαίνει τα κόλπα, καταφέρνοντας αν μη τι άλλο να ξεκινήσει μία νέα εποχή στη στρατιά των Bond Girls, όπου από χαζοχαρούμενα 70’s έπιπλα στη σκιά του Bond μεταμορφώνονται σε γυναίκες που ξέρουν να έχουν κρυφό όπλο στη φαρέτρα τους.
Αυτά και άλλες χρήσιμες συμβουλές στο παρακάτω βίντεο.

Kαι το επίσημο site του Mr Bond www.007.com

Κλικ στον κόσμο της Vionnet

Vionnet-ADV-Fall-Winter-2015-16_gallery_-1

Ο οίκος μόδας Vion­net είναι ένας από τους παλαιότερους οίκους μόδας του Παρισιού που προβάλλεται λιγότερο από τα media κρατώντας αλώβητο ένα κομμάτι της παράδοσης του Γαλλικού πολιτισμού στον τομέα αυτό. Παράλληλα δε διστάζει να εκμοντερνίζεται μέσα σε συγκεκριμένα όρια που διέπουν τις αρχές του οίκου.
Ξεκίνησε στα 20’s από την Madeleinne Vion­net τη γυναίκα που είναι σημαντική γιατί απελευθέρωσε τις άλλες γυναίκες από τον ασφυκτικό κορσέ, φτιάχνοντας αέρινα φορέματα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελληνική Τέχνη.

‘Ενα από τα πιο όμορφα βίντεο μόδας για να κάνεις κλικ είναι το πρόσφατο cat­walk του οίκου στο Παρίσι για τη σεζόν Α/Κ 2016.
www.vionnet.com

Βonus click

Ιnter­net ephemera

Λέγεται Typeatone και εκεί θα βρεις ένα πληκτρολόγιο που κάθε γράμμα είναι και μία μουσική νότα. Στη συνέχεια στέλνεις το μελωδικό σου μήνυμα με mail, FB, Twit­ter κτλ Σε αγγίζει ως παιχνιδάκι γιατί σου θυμίζει τη μελόντικα που είχες στο δημοτικό.

Στείλε το πιο πρωτότυπο μήνυμα της εβδομάδας www.typatone.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 5 =