Φωτογραφίζω ό,τι αγαπώ

Facebook Twitter Email

Μικρά πράγματα, όμορφες εικόνες και σκέψεις που με κάνουν χαρούμενη (μπορεί να νιώσεις κι εσύ το ίδιο). Από τη Ζωή Γκόρου

…‘Ενα από αυτά είναι ο μήνας Μάρτιος.

IMG_3328

Μαρτιά “για να μη σε κάψει ο Μάρτης”, το έθιμο που φορώ κάθε χρόνο. Η κόκκινη κλωστή συμβολίζει την αγάπη για το ωραίο και η άσπρη την αγνότητα του φυτού χιονόφιλος. ‘Εχει ρίζες την αρχαία Ελλάδα και τα Ελευσίνια μυστήρια και αποτελεί σημάδια της ανανέωσης και του ερχομού της άνοιξης.

Τίποτα, δεν μπορεί να σταματήσει το restart της φύσης, τη μέρα που μεγαλώνει, το φως και τα αρώματα.

Oύτε τα περιοδικά στο περίπτερο που σου υπενθυμίζουν ότι η νέα σεζόν είναι ένας πολύ καλός λόγος για να διώξεις το γκρι και τις αποχρώσεις του.

Το καινούργιο και άκρως ανανεωμένο τεύχος Μαρίου του Marie Claire που ήρθε στα χέρια μου είναι ένα φρέσκο, πρακτικό και λαμπερό, επάξιο σημάδι μιας γλυκιάς και απολαυστικής άνοιξης που οφείλουμε στον εαυτό μας…

Trends για να ξέρουμε που βαδίζουμε, λαχταριστές σελίδες ομορφιάς για beauty junkies σαν και του λόγου μου και ενδιαφέροντα άρθρα που μπερδεύουν με επιτυχία το όνειρο με την πραγματική ζωή μίας κανονικής γυναίκας. Ξεχωρίζω το υπέροχο άρθρο της Λουκίας Λυκίδη για την αμφιλεγόμενη σχέση της Μπρούκ Σίλντς με τη μητέρα της με αφορμή το νέο βιβλίο της “There was a lit­tle girl” (παρς κε ζε σουι ρετρομανιακ!).

Για περιοδικο-φάγους σαν και του λόγου μου μπαίνει επίσημα στο αρχείο μου.

IMG_3326

IMG_3324

Πάμε δυναμικά, spring is here!!!!

Ευχαριστώ θερμά το Marie Claire για τη δυνατότητα του preview.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + = 15