5 Κλικ που αξίζει να κάνουμε

Facebook Twitter Email

Όσα αυτή την εβδομάδα αξίζει να δεις, να ακούσεις, να σκεφτείς και να κάνεις κλικ.

Le Blog loves Poplie

Screen Shot 2015-06-08 at 9.26.56 PM

Τα web radio με ενδιαφέρουν γιατί είναι ελεύθερα πνεύματα που παίζουν ψαγμένες μουσικές, μακριά από έτοιμες μουσικές λίστες και κονσέρβες. Αυτή είναι και η περίπτωση του Poplie. Στο Le Blog κολλήσαμε και είμαστε διαρκώς συντονισμένοι μαζί του. Μπράβο από εμάς σε όλους εκεί στο Poplie!

H ιστορία του Hairstyling

Σας έχω μία πλήρη και άκρως διασκεδαστική ιστορία των κομμώσεων του 20ου αιώνα σε βίντεο από το διάσημο Αμερικανικό περιοδικό The Atlantic. Κιούτ.

Είσαι Phi­los της Αθήνας;

Σε μία πρόσφατη βόλτα μου στο κέντρο, και αναζητώντας ένα όμορφο μέρος για να πιω τον καφέ μου βρέθηκα στο  Phi­los Athens. Oι ιδιοκτήτες του έχουν δημιουργήσει μία eco-όαση σε ένα δρόμο όπως η Σόλωνος, o οποίος μέχρι σήμερα είχε μόνο ενοικιαστήρια και αρνητική ενέργεια. Εκεί μια 30’s Νεοκλασική, αστική οικία με όλη την αίγλη της παλιάς Αθήνας έχει μετατραπεί με γούστο σε ένα πολύχώρο όπου μπορείς να πιείς latte κορυφαίο, να φας ένα πρώτης τάξεως brunch ή μεσημεριανό και να κάνεις και shop­ping από μοναδικά εμαγιέ σερβίτσια, μέχρι uni­sex ρούχα, ψαγμένα βιβλία για παιδιά και cof­fee table περιοδικά.
Αντιφατικό και ωραίο σαν την Αθήνα.

IMG_3563

Phi­los Athens, Σόλωνος 32.

Υogi tea και άσανες

Το yogi-τσάι που απλομβάνω σε καθημερινή βάση έχει σούπερ web site. Πέρα από τις οδηγίες για βρεις το τσάι που ταιριάζει στη διάθεσή σου, υπάρχουν και απλές ασκήσεις γιόγκα για ψυχική ισσοροπία, ενέργεια ακόμα και καλό και ήρεμο ύπνο. yogitea.com

Screen Shot 2015-06-08 at 10.07.21 PM

Ψηφιακές (video art) βόλτες στην Αθήνα

477508778_640

H Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μαζί με την Μedea Elec­tron­ique δημιουργεί την εφαρμογή Sound­scapes Land­scapes, μια νέα μορφή καλλιτεχνικής ψηφιακής χαρτογράφησης της αθηναϊκής γειτονιάς του Νέου Κόσμου.
Κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή, κάθε πεζοδρόμιο, κάθε γωνία του δρόμου, κάθε κτίριο μπορεί να κρύβει μια ηχητική ή εικαστική έκπληξη. Εσείς, μένει μόνο να περπατήσετε την περιοχή και να τις ανακαλύψετε. Η συσκευή σας θα αναπαράγει νέα ηχητικά στοιχεία καθώς κινείστε. Κάθε φορά που θα ειδοποιείστε με δόνηση, θα εμφανίζεται στην οθόνη σας κείμενο ή θα σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε βίντεο, που συνδέονται με το εκάστοτε σημείο όπου βρίσκεστε.

Πατήστε εδώ για το google play

και εδώ για i tunes

  • Το παρακάτω βίντεο μου κίνησε με το παραπάνω την περιέργεια. Νομίζω ότι μία τέτοια φθαρμένη και ταλαιπωρημένη κολόνα είναι αυτή που χωρίζει την πολύπαθη (ομορφούλα που έγινε ασχημούλα) πόλη μας από τον απόλυτο παράδεισο. Το Ελληνικό καλοκαίρι.

 Kαλό βράδυ ladies.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 9 = 14