Φτιάξτε yoga corner

Facebook Twitter Email

Φτιάξτε σκηνικό για yoga και διαλογισμό στο σπίτι σας.

Η yoga και ο διαλογισμός στο σπίτι είναι μία πολύ καλή ιδέα που σας χαλαρώνει, στρεστάρει το σώμα και τη μειώνει τη νευρικότητα. Τώρα που ο καιρός κρυώνει δοκιμάστε να το κάνετε σε ένα χώρο που να έχει το κατάλληλο σκηνικό. Αυτές είναι μερικές ζεν ιδέες:

Αναζητήστε το spot του σπιτιού με την καλύτερη ενέργεια. Αυτό μπορεί να είναι ένα δωμάτιο όπου μπορείτε να απομονωθείτε από τους θορύβους. Επιπλέον πρέπει να έχει μεγάλο άνοιγμα και αρκετό φως για να σας κάνει να νιώθετε περισσότερο σε επαφή με τη φύση και το εξωτερικό περιβάλλον.

Εάν είναι δυνατόν βάψτε τους τοίχους του συγκεκριμένου δωματίου σε ένα χρώμα που να χαλαρώνει. Το ροδακινί, η λεβάντα και το mint green είναι μερικές αποχρώσεις που φτιάχνουν ένα ζεν περιβάλλον.

 Η yoga cor­ner σας πρέπει να είναι όπως είπαμε όσο το δυνατόν σε επαφή με τη φύση και το πράσινο. Εάν μπροστά υπάρχει κήπος τότε είναι ιδανική. Διαφορετικά πρασινίστε τοποθετώντας φυτά στον εσωτερικό ή στον εξωτερικό χώρο.

Μεγάλο ρόλο παίζει ο σωστός αρωματισμός του χώρου. Στικ ινδικού τύπου, κεράκια ή μία συσκευή για αιθέρια έλαια είναι must. Λένε ότι το μύρο, η λεβάντα, το περγαμόντο, το νερολί και το σανταλόξυλο είναι ό,τι πρέπει. Εγώ ψηφίζω νερολί!

Τώρα ανοίξτε χώρο και εφοδιάστε τον με τα απαραίτητα: ένα όμορφο yoga mat που σας ανοίγει την όρεξη για yoga, εμφιαλωμένο νερό σερβιρισμένο όπως στα spa με λίγες φέτες αγγούρι ή lime για περισσότερη ενυδάτωση και ευεξία. 

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + 8 =