Τι χρώμα έχει το Ελληνικό καλοκαίρι;

Facebook Twitter Email

Το νέο Ελληνικό brand με αξεσουάρ και είδη διακόσμησης “The Blue White” εμπνέεται από το Ελληνικό καλοκαίρι.

Όμορφη και παράξενη πατρίδα
ω σαν αυτή που μου ‘λαχε δεν είδα” Ο.Ελύτης

mykonos_7

Το νέο Ελληνικό brand με αξεσουάρ και είδη διακόσμησης “The Blue White” επικοινώνησε με τα head­quar­ters του Le Blog στέλνοντας το υλικό του που παίζει σε μπλε/λευκές αποχρώσεις.

Νομίζω ότι οι αύρες μας συντονιστήκαν σωστά καθότι το Ελληνικό Καλοκαίρι στις Κυκλάδες αποτελεί και προσωπική μου εμμονή.

Voila λοιπόν.

Πρόκειται για μία νέα Ελληνική εταιρία που συνδυάζει τη γραφιστική τέχνη με την Ελληνική παράδοση και τη σύγχρονη διακόσμηση. Η γραφίστρια Αλεξάνδρα Στάη εμπνέεται από το γαλανόλευκο σκηνικό των Ελληνικών νησιών και δημιουργεί αξεσουάρ για το σπίτι και την παραλία.

Πάνω στην ώρα που ονειρευόμαστε σπίτια στο φως.

(like στα φλιτζανάκια-κακτάκια)

THEBLUEWHITE_CUPS

THEBLUEWHITE_NIGHTMASKS

THEBLUEWHITE_PAREO

THEBLUEWHITE_POSTCARD

THEBLUEWHITE_POUCHES

THEBLUEWHITE_SWEATSHIRT

Η Αλεξάνδρα Στάη είναι απόφοιτος της Ecole supérieure d’Arts Graphiques, Acad­e­mie Julian του Παρισιού και κάνει ήδη μεγάλη διεθνή πορεία ως graphic designer στο χώρο της διαφήμισης.

Επιστρέφοντας στην πατρίδα έχοντας ως κίνητρο την αγάπη της για αυτή ασχολήθηκε με τα στοιχεία εκείνα που τελικά τη γεμίζουν περισσότερο: την ομορφιά αυτής της χώρας, το μπλε του ουρανού, το φως του ήλιου και ο μοναδικός χαρακτήρας των Ελληνικών νησιών.

  • Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα, Κρήτη, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σπέτσες, Σκιάθο, Ύδρα, Ρόδο αλλά και online στο We Cre­ate Har­mony.

www.thebluewhite.com

Καλή συνέχεια

Cred­its φωτογράφισης:

Φωτογράφος: Gertrude Gary Milk

Μοντέλο: Έλενα Ζηρίνη

Χώρος φιλοξενίας: Roca­bella Mykonos Art Hotel & Spa

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + = 6