Greek strapatsada!

Facebook Twitter Email

Η βασική τροφή μιας Bach­e­lorette και η καλύτερη ιδέα για να ικανοποιήσεις άμεσα την πείνα σου!

Θα χρειαστείτε:
4 αυγά
2 ντομάτες ώριμες
λάδι
αλάτι
πιπέρι
φέτα (Όση επιθυμείτε. Κόψτε τη σε κομμάτια)
πιπεριά πράσινη (3 λωρίδες κομμένες σε μικρότερα κομμάτια)

Εκτέλεση: Bάζετε λάδι στο τηγάνι (με το μάτι να καλύψει τον πάτο του τηγανιού), τσιγαρίζετε λίγο την πιπεριά και βάζετε τις ντομάτες περασμένες από το μπλέντερ ή τον τρίφτη και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Εντωμεταξύ, σπάτε τα αυγά, τα βάζετε στο μπλέντερ και προσθέτετε μία κουταλιά του γλυκού γάλα. Τα χτυπάτε μέχρι να ασπρίσουν και ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρει μία βράση και να γίνει ένα μείγμα. Λίγο πριν το βγάλετε από τη φωτιά του ρίχνετε και φέτα. Έτοιμο! Το φρέσκο ψωμάκι είναι must.

EN

Ingre­di­ents:
4 eggs
2 toma­toes
Olive oil
salt
Peper
Greek Fetta cheese
Bell Peper (3 parts cut in smaller pieces)

Direc­tions

1. Put the toma­toes in the blender and blend.

2. Put olive oil in the fry pan (try to cover the sur­face) and fry the ball peeper.

3. Add the tomato mix­ture, salt and peper.

4. Now put the eggs inside the blender and blend (add a tea spoon of milk) and add the mix in the fry­ing pan.

5. Mix with the spoon all the ingre­di­ents and let it boil for 5 minutes

6. At the end add the fetta cheese.

Ready to serve! Freshly baked bread is strongly recommended!

Δείτε ακόμα:



Leave a Reply


+ 4 = 7