Τα μπαμπού έπιπλα της μαμάς

Facebook Twitter Email

Λόγω περιορισμένου bud­get ξαναείδα με άλλο μάτι το παλιό, μπαμπού σαλονάκι της μαμάς μου.

Νομίζω πιο 70’s δεν γίνεται. Ταυτόχρονα όμως με την επάνοδο των αστικού τύπου φερφορζέ σαλονιών εξωτερικού χώρου, σειρά παίρνουν τα συμπαθητικά μπαμπού.

Η αλήθεια είναι ότι το πλήρες μπαμπού σαλονάκι που είχε χρόνια η μαμά μου το σνόμπαρα. Όταν όμως ο κουμπαράς άρχισε να αδειάζει,  ξαναείδα τα διακοσμητικά του poten­tial και διαπίστωσα ότι πρόκειται για μίας πρώτης τάξεως λύση. Το μπαμπού ως υλικό δένει απόλυτα με το καλοκαιρινό σκηνικό που θα θέλατε να στήσετε στη βεράντα σας γιατί δίνει ένα Bali­nese και δροσερό αέρα στο χώρο. Αν μάλιστα τυχαίνει να έχετε και πράσινα φυτά ή γλάστρες το αποτέλεσμα θα είναι πολύ eco-chic.

Δείτε μερικές εικόνες που μπορεί να σας εμπνεύσουν:

H καρέκλα Emmanuela που πήρε το όνομά της από τη γνωστή αισθησιακή ταινία των 70’s είστε τυχερή. Στρώστε επάνω λευκά μαξιλάρια.

To μπαμπού όπως είπαμε ταιριάζει με το πράσινο, το λευκό και το κίτρινο. Υπάρχει μάλιστα ειδικό βερνίκι που το διατηρεί σε καλή κατάσταση.

Το καλοκαίρι τα μπαμπού έπιπλα δίνουν hippy και ανέμελη αίσθηση στο χώρο σας. Αυτή η καρέκλα-κούνια είναι ότι πρέπει για μια μεσημεριανή σιέστα. Bonus οι ροκ κιθάρες στο πάτωμα.

Δείτε ακόμα:One Response to “Τα μπαμπού έπιπλα της μαμάς”

  1. Πανέμορφα έπιπλα ειδικά για το εξοχικό

Leave a Reply


+ 6 = 10