Τάρτα με ντομάτα και cheddar

Facebook Twitter Email

Πανεύκολο ορεκτικό λίγων θερμίδων!

Για να πάρουμε τα εύσημα για τις μαγειρικές μας ικανότητες δεν χρειάζεται να φτιάξουμε μουσακά. Η παρακάτω συνταγή είναι η απόδειξη!

Θα χρειαστείτε (για τέσσερα άτομα):
’Ετοιμο φύλλο
24 τοματίνια
100 γρ. τυρί ched­dar
1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
1 κ.γ ρίγανη
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς.
Kόβετε το τυρί σε φέτες
Κόβετε τα ντοματίνια στα δύο
Κόβετε το φύλλο σε τέσσερα κομμάτια
Τοποθετείτε στο φύλλο το τυρί, το σκόρδο και τη ρίγανη
Βάζετε από πάνω τα ντοματίνια και μετά ρίχνετε λίγο αλάτι
Ψήνετε για ένα τέταρτο περίπου.

Για να σερβίρετε περιμένετε 5–10 λεπτά λίγο να κρυώσουν.

Ingre­di­ents (serves 4):

• 1 sheet puff pas­try (bought or homemade)

• 24 cherry tomatoes

• 100 gr ched­dar cheese

• 1 tea­spoon pow­dered garlic

• 1 table­spoon oregano

• 1 pinch of salt

Prepa­ra­tion:

1. Pre­heat oven to 400º F

2. Grate cheese

3. Cut cherry toma­toes in half

4. Cut the puff pas­try into four rec­tan­gles using a sharp knife.

5. Prick the base of pas­try with a fork (not the border)

6. Dis­trib­ute cheese on the pas­try tartelettes, as well as gar­lic and oregano.

7. Place tomato halves over it and add salt.

8. Bake for 15 min­utes, and wait 10 min­utes before serving

Πηγή: http://www.larecetadelafelicidad.com

Δείτε ακόμα:



Leave a Reply


+ 3 = 5