Τελετουργία ύπνου

Facebook Twitter Email

O Γεώργιος Γερόπουλος μας προτείνει πολλά μαξιλάρια, πουπουλένια παπλώματα από αυτά που δεν κάνουν σκρατς σκρούτς, φρεσκοπλυμένα σεντόνια και λίγο φσσστ pil­low mist με άρωμα αγαπημένο και άμεση απογείωση για τη χώρα των ονείρων.

 13_Sleeping_Beauty

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί για τις ωφέλειες του ύπνου και μπλα μπλα μπλα το ξέρουμε πια πως μας κάνει καλό, αλλά μήπως μπορούμε να κοιμηθούμε ακόμα καλύτερα; Αν προετοιμαστούμε οργανωμένα σαν να κάνουμε προμελετημένο έγκλημα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θεαματικά.

 Το Le Blog δεν θα ασχοληθεί με τη σεροτονίνη που εκλύεται κατά την διάρκεια του ύπνου, ούτε με τις ορμόνες που κόβουν το αίσθημα της πείνας, ούτε με τις πρωτείνες που εμφανίζονται μόνο στο σκοτάδι του βαθέος ύπνου, αναδομούν τα κύτταρα και απομακρύνουν στο απότερο μέλλον την γήρανση της επιδερμίδας. Είναι γνωστά αυτά, δεν είναι;

tumblr_m8wy6oDIEj1r06q46o1_1280

 Φτιάξτε περιβάλλον ύπνου.

1ο βήμα: Πρώτος μας σταθμός τα καταστήματα με ποιοτικά είδη σπιτιού. Εκεί θα εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα τοπ μαξιλάρια για όνειρα γλυκά και ένα  πάπλωμα επένδυση για μία ζωή.

 

sithon-iv_pillow_01-thumb-large

 Go nat­ural. Mαξιλάρι Σίθων ΙV από το Coco-Mat

0005000711_1_1_3

Μαξιλάρι και κάλυμμα από το Zara Home (στο χρώμα της άμμου). Τα γήινα χρώματα βοηθούν στην χαλάρωση.

3466760_large

Mαξιλαροθήκη Hen­don από τη Laura Ash­ley για ένα πιο coun­try στυλ.

2ο βήμα: Πέντε βράδια την εβδομάδα κοιμόμαστε απαραιτήτως στις 12:00 ακόμα κι αν έξω από το άντρο του ύπνου μας έχει αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος. Και ξυπνάμε το νωρίτερο στις 09:00 το πρωί. Για να συμβεί αυτό καλόν θα είναι να έχουμε “χτυπηθεί” μια ωρίτσα στο γυμναστήριο το απόγευμα προς το βράδυ, να μην έχουμε καταναλώσει αλκοόλ ή καφεδοειδή, βιταμινοειδή, τειοειδή και να μην έχουμε εμπλακεί σε συντροφικές ή οικογενειακές διαμάχες. Οι κακόβουλοι ας περιμένουν μέχρι το επόμενο πρωί.

 3ο βήμα: Το χαλαρωτικό ντους της L’Occitane και το pil­low mist από τη σειρά θα επισπεύσουν την είσοδο του Μορφέα στο κρεβάτι μας. Απαραίτητο θηλυκό αξεσουάρ τα άνετα εσώρουχα, τα πιτζαμοειδή, τα καλτσοειδή και το ipad για μια τελευταία ματιά στο Le Blog πριν από τη βουτιά στα σύννεφα της υπνικής απόλαυσης.

Καλό βράδυ.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


4 + = 6