Ξέρετε όλα τα οφέλη της λεβάντας;

Facebook Twitter Email

Η δύναμη των αιθέριων ελαίων είναι πολύ μεγάλη. Αυτές είναι οι μαγικές ιδιότητες της λεβάντας.

Τα μαγικά φίλτρα που φτιάχνεις με τα αιθέρια έλαια είναι ένας ολόκληρος κόσμος με πάρα πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την ομορφιά και την ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού. Σε κάποια φάση προσπάθησα να ασχοληθώ διαβάζοντας και ψάχνοντας πολύ το θέμα και έφτασα μπροστά σε ένα ολόκληρο κεφάλαιο που ήθελε πραγματικά πολύ έρευνα για να πεις ότι το κατέχεις καλά.

Η λεβάντα είναι ένα μεγάλο κομμάτι του κεφαλαίου αυτού. Θεωρώ ότι είναι ένα αιθέριο έλαιο που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε σε ετοιμότητα ακριβώς γιατί μπορεί να έχει πάρα πολλές χρήσεις. Το κυριότερο βέβαια όφελός του είναι στον ψυχολογικό τομέα που εκεί μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.

Γιατί; Σημειώστε τα μαγικά του τρικ:

Καταπολεμά την αϋπνία. Απλά τοποθετήστε λίγες σταγόνες στο μαξιλάρι σας, ή πριν κοιμηθείτε εισπνεύστε ελάχιστη ποσότητα που θα έχετε βάλει στις παλάμες σας.

Ανακουφίζει από πονοκεφάλους. Με λίγες σταγόνες στα δάχτυλά σας, κάντε μασάζ στους κροτάφους, στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και στο μέτωπό σας.

Κλείνει τις πληγές. Αναμίξτε το (1 σταγόνα) με λάδι jojoba ή ελαιόλαδο (10 σταγόνες) και ταμπονάρετε πάνω στην πηγή.

Βοηθά προβλήματα πέψης και κοιλιακά προβλήματα. Φτιάξτε προς το απόγευμα ένα τσάι λεβάντας, με αποξηραμένη λεβάντα σε βραστό νερό. Κάνει πραγματικά πολύ καλό.

Πραγματικά βοηθά στη χαλάρωση και καταπολεμά τη μελαγχολία. Εάν είστε πεσμένη, βάλτε τη λεβάντα στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό χώρο σας. Μπορείτε να βρείτε σε φυσικά κεριά, ή έλαιο που μπορείτε να τοποθετήστε στις ειδικές συσκευές καύσης, σε ένα μεταλλικό μπολ που θα βάλετε στα καλοριφέρ (όταν ανοίξουν) ή ακόμα και στο καλοριφέρ του αυτοκινήτου σας.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 9