Η όμορφη μέρα από το βράδυ φαίνεται

Facebook Twitter Email

 7 χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς πριν πέσεις για ύπνο.

audreysleepygorgeous

Kαμία δικαιολογία για τις βιαστικές ή όσες ξενυχτούν με το μεικ απ στην επιδερμίδα τους. Ο σωστός βραδινός καθαρισμός είναι βασικό βήμα για μία απαλή μωρουδένια επιδερμίδα το επόμενο πρωί. 

Φροντίζουμε λοιπόν να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας κάθε βράδυ με σαπούνι ή γαλάκτωμα και αρκετό νερό ακόμα και εάν δεν είχαμε βαφτεί μέσα στην ημέρα. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες της πόλης δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους εξαιρετικά τοξικούς ρύπους της πόλης που αρκούν για να βλάψουν την καλή της κατάσταση, εφόσον μείνουν πάνω της όλο το βράδυ.

Τελετουργία καθαρισμού Le Blog (δοκιμασμένα πράγματα)

Το H2O της επιδερμίδας

Αφού χρησιμοποιήσουμε σαπούνι καθαρισμού, η γαλάκτωμα ή αφρό ξεπλένουμε καλά το πρόσωπό μας με άφθονο νερό, ώστε να μην μείνουν υπολείμματα. Ακόμα και το γαλάκτωμα πρέπει να αφαιρεθεί καθώς είναι ολέθριο λάθος να μείνει πάνω στην επιδερμίδα.

Tip: Ταμπονάρουμε πάντα απαλά με την καθαρή πετσέτα και απλώνουμε το σέρουμ την βραδινή ενυδατική μας. Εγώ προτιμώ μόνο ένα σέρουμ νύχτας. Δεν είμαι fan την κρέμας νύχτας. Τα σέρουμ προσφέρουν πιο ελαφριά περιποιήση που χαρίζει λάμψη ενώ εισχωρούν εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα.

Μερικοί το προτιμούν καυτό

Λάθος. Η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ σημαντική και είναι κάτι στο οποίο συνήθως δεν δίνουμε σημασία. Η ιδανική θερμοκρασία για τον καθαρισμό της επιδερμίδας είναι η μέτρια. Ρυθμίστε σωστά τη βρύση σας γιατί και το πολύ ζεστό και το πολύ κρύο νερό την αφυδατώνουν.

Οι σχολαστικές κερδίζουν σε λάμψη και φρεσκάδα

Ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται πρωί (πριν το μακιγιάζ) και το βράδυ πριν τον βραδινό ύπνο με προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μας.

Χρήσιμα tips

  • Κάνουμε διαλείμματα από το μέικ απ, ειδικά όσες παρουσιάζουμε εύκολα ακμή και ατέλειες. Μία Β.Β ή C.C Cream καλύπτει μια χαρά και φρεσκάρει με πιο φυσικό τρόπο.
  • Επενδύστε στα προϊόντα καθαρισμού. Δεν είναι ελάσσονας σημασίας…
  • Πολύ αποτελεσματικές είναι και μάσκες για βαθύ καθαρισμό με AHA και άλλα πιο δραστικά συστατικά που μπορούμε να χρησιμοποιούμε μία φορά την εβδομάδα.
  • Λάμψη προσφέρουν και τα scrub με ελαφριά υφή γιατί αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα ανανεώνοντας την όψη μας.

Μπον νουίτ.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 12