Όμορφα μπλεξίματα

Facebook Twitter Email

H Zωή Γκόρου βάζει ένα beauty trend στο μικροσκόπιο.

H Brigitte Bar­dot είναι αυτή που πρώτη σκέφτηκε να επιδείξει τις κοριτσίστικες πλεξούδες ως μέρος ενός free spirit θερινού look.

Νομίζω ότι είχε δίκιο. Όχι μόνο γιατί τις αγαπώ ιδιαίτερα αλλά γιατί οι αθώες συνήθειες τείνουν πάντα να είναι και οι πιο σέξι.

Και το καλοκαίρι είναι σέξι μόνο εάν το δεις όπως άλλοτε. Αθώα.

86c52cd40de91da650ce1b9e1ecb06cc

Λοιπόν έχουμε και λέμε ότι οι πλεξούδες και οι διάφορες εκδοχές τους έχουν γίνει πια τοπ επιλογή των μανεκέν και celebrities.

Voila

joan-smalls-beauty

Photo: Cour­tesy of Joan Smalls

04-bridal-braidsPhoto: Cour­tesy of Frida Gustavsson

09-insta-braids-kate-bosworth
Photo: Cour­tesy of Kate Bosworth / @katebosworth

H φετινή καλοκαιρινή τάση μιλά για νεο-ρομαντικές πλεξούδες (χαλαρές πιασμένες στο ύψος τους αυχένα) και για μικρά δίδυμα κοτσιδάκια, μία κατά μήκος της χωρίστρας, το “στεφάνι” και άλλες ελεύθερες παραλλαγές τους.

fall_2015_couture_beauty_trends_loose_hair_headbands_Valentino

Valentino Haute cou­ture 2015

fiona-apple

Fiona Apple

Η έμπνευση είναι η 90’s Κate Moss, Η Πίπι, η Heather Gra­ham στην ταινία “Boo­gie Nights” και φυσικά η B.B στα σοκάκια της Νότιας Γαλλίας.

aecbc40473959c2b573d272b0a1a79b4

Kate Moss

heather-graham-boogie-nights

 Heather Gra­ham στο “Boo­gie Nights”

pipi-braids

Πίπη

Brigitte-Bardot-Bangs-and-Braid

Β.Β

Le blog beauty tips:

Σημειώστε ότι οι πλεξούδες θα σε σώσουν τη μέρα που τα μαλλιά δε στρώνουν με τίποτα, τη στιγμή που ο καλός σας πλησιάζει απειλητικά και τα μαλλιά είναι παραδομένα στον άνεμο, ακόμα και μετά το απογευματινό σου ντους, όταν διαφαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική ενός sun­set party.

Χτένισε απαλά και δημιούργησε. ‘Απλωσε πριν και ένα leave in con­di­tioner ή ένα σέρουμ για περισσότερη λάμψη. Πιάσε την με απλά λαστιχάκια, όχι τίποτα υπερπαραγωγές.

Είναι τέλειο αλλά εάν το επιχειρήσεις σε νωπά μαλλιά μόλις τα αφήσεις ελέυθερα θα έχουν ένα φυσικό κυματισμό που θα κρατήσει.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 14