Η νέα Kate Moss

Facebook Twitter Email

H Γαλλίδα Thyl­ane Blondeau είναι για τη βιομηχανία της μόδας η νέα Kate Moss.

IMG_2798

“Born in 2001″ είδα στο εξώφυλλο του Jalouse ” η νέα Kate Moss”. Πολλοί διεκδικούν τον τίτλο της beauty queen Kate Moss και οι Γάλλοι πιστεύουν ότι βρήκαν τη διάδοχο.

Η αλήθεια είναι πως κάτι τρέχει με την Thylane.

Η Γαλλίδα Thyl­ane είναι μόλις 13 ετών, κόρη του ex-Γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ex– τηλεπαρουσιάστριας Véronika Loubry. Το εντυπωσιακό  είναι ότι βρίσκεται στο χώρο του mod­el­ling από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Με τη συγκατάθεση των γονιών έπαιρνε μέρος σε edi­to­r­ial της Vogue ενώ έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα πέρνοντας μέρος στην παιδική κολεξιόν του Jean Paul Gaultier.

Οι γονείς της έχουν –εντελώς δικαιολογημένα– λάβει κατά καιρούς έντονη κριτική για την απόφασή τους να επιτρέψουν στην Thyl­ane να γίνει μοντέλο από κούνια. Παρόλαυτά από το 2005 ποζάρει για μεγάλα brands όπως Gal­liano, Dior, Les Petites, Mas­simo Dutti, Hugo Boss, Ralph Lau­ren και Petit Bateaux ως το κουκλάκι της διαφήμισης. Σήμερα ζει με την οικογένειά της στην επαρχιακή πόλη Aix-En-Provence της Γαλλικής Προβηγκίας ενώ όπως η ίδια λέει ονειρεύεται να βρεθεί κάποτε στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Όνειρο όχι μακρινό αφού σύμφωνα με το περιοδικό Jalouse, όπου πριν ένα μήνα έκανε και το πρώτο της edi­to­r­ial, τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου ποντάρουν στη διαφορετικότητα της ομορφιάς της αποκαλώντας την “Η νέα Kate Moss”.

Βέβαια αυτό θα μπορούσε να το πετύχει ξεκινώντας το mod­el­ling και λίγο αργότερα. Είναι σωστό να υπάρχει πάντα μία περίοδος που είσαι παιδί, μία εποχή που είσαι κορίτσι και η εποχή που γίνεσαι γυναίκα.

Πάντως πανέμορφη η brand new Kate.

 

IMG_2805

IMG_2799

IMG_2802

IMG_2800

 IMG_2807

Star­ring Thyl­ane Blondeau

Pho­tos by Stian Foss

Real­i­sa­tion Jen­nifer Eymere

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 1 = 6