Το νέο άρωμα Jimmy Choo

Facebook Twitter Email

Το νέο αστραφτερό άρωμα “Flash” του Βρετανού σχεδιαστεί Chimmy Choo κυκλοφόρησε γεμίζοντας με αστερόσκονη το μπουντουάρ μου.

Σχεδόν πάντα η παρουσίαση ενός νέου αρώματος με παρακινεί να “μαζέψω” πρόγραμμα και δυνάμεις και να είμαι εκεί. Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός νέου αρώματος, από τις αρωματικές νότες μέχρι το σχεδιασμό του μπουκαλιού, καθώς και η διαφημιστική του καμπάνια, είναι τέχνη και ένα είδος prod­uct philosophy.

Φτάνοντας στο stand του Jimmy Choo είδα το Flash, ένα glam-pop άρωμα, κρυμμένο σε ένα κουτί ντυμένο με αστερόσκονη. Πολύ χαρούμενο, σέξι, μοιραίο, παπαράτσι. Το διάφανο μπουκάλι που μοιάζει με θραύσμα από 70’s πολυελαίους, κρύβει μέσα του ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια τα οποία σε συνδυασμό με πιο spicy αρωματικές νότες, αφήνουν ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.

Με κερδίζει γιατί με πιάνω να κρατώ το χαρτάκι δοκιμής, μυρίζοντας το ξανά και ξανά σε όλη τη βόλτα μου στο εμπορικό κέντρο.

Κρατώ τα λόγια των δημιουργικών διευθυντών San­dra Choi και Simon Hol­loway… «Το FLASH ενσαρκώνει το δροσερό κύμα ενθουσιασμού και την αίσθηση δύναμης που νιώθει μια γυναίκα όταν φοράει ένα σέξι ζευγάρι γόβες.“
Οι γόβες Chimmy Choo μπορεί να μην είναι προσιτές. Είναι όμως το άρωμα του και αυτό θα μπορούσε –στη φαντασία τουλάχιστον– να είναι περίπου το ίδιο πράγμα!

P.S Cool η επιλογή του σούπερ μόντελ Natasha Poly ως Chimmy Choo diva.

 

 

Το ID του αρώματος:

Νότες Κορυφής: Ροζ πιπέρι, Φράουλα

Νότες Καρδιάς: Tuberose, Γιασεμί, Λευκός Κρίνος

Νότες Βάσης: Ηλιοτρόπιο, Λευκό Ξύλο

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 10