‘Αρωμα με την υπογραφή της Jane Birkin

Facebook Twitter Email

H τελευταία είδηση από τα διεθνή beauty stands έχει την αύρα της μποέμ ντίβας Jane Birkin.

main.original.640x0c-63

Η Jane Birkin την εποχή που το άστρο της έλαμπε

Οι λάτρεις των αρωμάτων ίσως έχετε παρατηρήσει πόσο καταδικασμένη είναι η περίπτωση μίας celebrity που λανσάρει άρωμα με τη δική της υπογραφή.

Δικό τους άρωμα έφτιαξαν πολλές και διάφορες, κανένα όμως δεν έγινε hit, μύθος ή διαχρονική επιλογή. Τι συμβαίνει; Δε θέλεις να μυρίζεις ονοματεπώνυμo; Πιθανώς. Προσωπικά μιλώντας, όσο καλό και εάν ήταν το περιτύλιγμα του αρώματος που δημιούργησαν σταρ και ποπ φιγούρες, ποτέ, μα ποτέ δε φόρεσα το άρωμά τους.

Θυμηθείτε μόνο πόσες απόπειρες έχουν γίνει στο παρελθόν, με πιο αποτυχημένη εκείνη του “Truth or Dare” της Madonna και –ομολογουμένως– ως πιο επιτυχημένη την αρωματική σειρά της Kate Moss, γιατί την Kate την λατρεύουν ακόμα και ως μέτριο άρωμα.

madonna-by-mert-alas-marcus-piggott-for-truth-or-dare-fragrance-2012-02

kat2

Στο top 5 της αποτυχίας ακολουθούν οι Jenif­fer Lopez, Lady Gaga και Kylie Minogue που δεν έχω μυρίσει ούτε μία γνωστή μου να φορά το άρωμά τους. Η βραχύβια παρουσία των παραπάνω Κυριών στα μπουντουάρ των γυναικών σε κάνει να σκέφτεσαι ότι τελικά το star qual­ity δεν είναι αρκετό για να γίνεις και αστέρι των αρωμάτων. Σε αυτό το σύμπαν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Η πρόσφατη περίπτωση της Jane Birkin μοιάζει διαφορετική. Η είδηση ότι ο αρωματικός οίκος Miller Har­ris επαναλανσάρει το άρωμα της Birkin με τον τίτλο “L’ Air de Rien” δηλαδή “Ο Aέρας του Τίποτα” γίνεται ένα φρέσκο, rock n’ roll νέο ομορφιάς που κάνει το γύρο του διαδυκτίου. Όχι μόνο γιατί προφανώς η 70’s ντίβα Jane Birkin πάντα θα εμπνέει τα ελεύθερα πνεύματα, αλλά και γιατί η άποψή της για το τι ακριβώς είναι ένα άρωμα πατά τις μποέμ νότες μας “Το άρωμα πρέπει να είναι μια προσωπκή ανάμνηση. Εμένα οι αγαπημένες μου μυρωδιές είναι αναμνήσεις σαν αυτή του αδελφού μου Andrew, η μυρωδιά μιάς βιβλιοθήκης, βόλτες σε αγορές μπαχαρικών… αναμνήσεις που μυρίζουν musk και αμπάρο”.

Πού να απλώσουμε το άρωμα Κυρία Birkin;

Η συμβουλή της είναι ρηξικέλευθη όπως και ίδια η Jane Birkin: “Στα πόδια!”.
Γιατί όχι;

miller-harris_lairderien

Bρείτε το στο www.millerharris.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 12