Οι εγγονές του Hemingway

Facebook Twitter Email

Η όμορφη οικογενιακή ιστορία των Hemingway.

Η Dree Hem­ing­way είναι ένα από το αγαπημένα μου νέα πρόσωπα στο χώρο της ομορφιάς και του σύγχρονου μόντελινγκ. Έχει φοβερό στυλ και φυσική ομορφιά, κάτι που πάντα βλέπω θετικά.
Ακόμα, η Dree έχει κι ένα βαρύ επώνυμο, αυτό του προ-πάππου της Ernest Hemingway.

Το “Μια Κινητή Γιορτή” είναι ένα από τα καλύτερα αυτοβιογραφικά βιβλία του Ernest Hem­ing­way όπου περιγράφει τη ζωή των διανοούμενων της εποχής (F. Scott Fitzger­ald, Gertrude Stein κ.α) στο Παρίσι της δεκαετίας του είκοσι (είχε δηλώσει ότι “Tο Παρίσι είναι μία κινητή γιορτή”). Οι συστάσεις βέβαια είναι περιττές για τον μεγάλο αμερικάνο συγγραφέα που ταξίδεψε πολύ, έζησε από κοντά και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους ως οδηγός ασθενοφόρου και ρεπόρτερ και βρέθηκε πολλές φορές κοντά στον κίνδυνο και το θάνατο.

‘Εχουμε λοιπόν και λέμε: H Dree είναι κόρη της Mariel Hem­ing­way, κόρη του Jack Hem­ing­way γιος του συγγραφέα τον οποίο απέκτησε με την τότε γυναίκα του Hadley (βλ. photo).

Η όμορφη μαμά Mariel έκανε στα 70’s ένα πολύ γρήγορο πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη. Η πιο καλή της στιγμή ήταν αναμφίβολα στην ταινία “Man­hat­tan” του Woody Allen, όπου υποδυόταν τη νεαρή beauty που είχε κερδίσει την καρδιά του μπερδεμένου συναισθηματικά Νεοϋορκέζου.

H Mariel ήταν η μικρή αδερφή της Mar­gaux, επίσης ένα πολύ επιτυχημένο και ομολογούμενος, πανέμορφο μοντέλο της εποχής που μοιάζει εξαιρετικά με την ανιψιά της. Στη Mariel μου άρεσε πολύ η γλυκιά της ομιλία και τα έντονα φρύδια, ένα look κάπως πάει να μιμηθεί η Cara Delev­ingne. Σήμερα –διαβάζω– είναι περήφανη μαμά της Dree και ασχολείται κυρίως με τη yoga.

Dree and Mariel

Η μεγάλη αδελφή της Mariel, Mar­gaux Hemingway

Mar­gaux & Mariel

Tα κορίτσια Hemign­way έχουν στυλ, εξαιρετικό γονίδιο που περνά στην επόμενη γενιά σε καλύτερη έκδοση και κάτι από τη γοητευτική προσωπικότητα του παππού. Αποτελούν απόδειξη της θεωρίας ότι πολλές φορές η ομορφιά είναι κληρονομικό δικαίωμα αλλά ταυτόχρονα και της άποψης ότι από αγκάθι βγαίνει ρόδο (ο Papa Hemign­way δεν ήταν πάρα πολύ ωραίος άντρας).
Σε οποιαδήποτε περίπτωση ανήκουν στις “καλές οικογένειες” του στυλ!

Check out το μποέμ look της Dree, είναι σούπερ (Spur mag­a­zine Ιούλιος 09).

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


2 + = 11