Ραντεβού στην Dior Skincare Suite: J’Adore!

Facebook Twitter Email

Η πιο Parisian spa εμπειρία ομορφιάς στην πόλη.

Το σύμπαν του Dior.
Κάθε επαφή μαζί του συμπεριλαμβάνει, τελετουργία, λεπτότητα, πολυτέλεια και φίνα αρώματα. Το ίδιο και η πρόσφατη επίσκεψή μου στην καμπίνα ομορφιάς Dior Skin­care Suite της Κηφισιάς σε ένα τόσο, μα τόσο Dior δωμάτιο, εφοδιασμένο με όλα τα deco στοιχεία της κουλτούρας του Γάλλου μετρ. Από τους τοίχους μέχρι τις Παριζιάνικες καρέκλες και το μπουντουάρ.

000e53xx

“Η ζωντάνια είναι το μυστικό της ομορφιάς. Δεν υπάρχει ελκυστική ομορφιά χωρίς ζωντάνια.” CD

Σκοπός μου η αναζήτηση αυτής ακριβώς της ζωντάνιας στην επιδερμίδα του προσώπου μου, σε μία προσπάθεια να ξεφορτωθώ μια και καλή την γκρι διάθεση του χειμώνα.

IMG_8322

‘Ηθελα ανανεώση στην όψη και μια επαγγελματική φροντίδα. Αφέθηκα λοιπόν στα χέρια της έμπειρης αισθητικού του Dior, η οποία ευγενέστατη και εκπαιδευμένη στο Παρίσι να εφαρμόζει τις πρωτοποριακές θεραπείες για το πρόσωπο του Κέντρου Καινοτομιών Dior, ανέλαβε το επόμενο υπερ-χαλαρωτικό μισάωρο της ημέρας μου.

8

Η θεραπεία ξεκίνησε με μασάζ, μαλάξεις, Shi­atsu & λεμφικό μασάζ (μέθοδοι βασισμένοι στην δομή των μυών του προσώπου, αναπτυγμένοι από τον Ιάπωνα Δόκτορα Hidemi Mori­masa). Στη συνέχεια προχώρησε με το ειδικό μηχάνημα που εφαρμόζει την τεχνική της μικρο-δερμοαπόξεσης που έχει και αυτό την αίσθηση του απαλού μασάζ. Τι κάνει; Εξαφανίζει απαλά και ομοιόμορφα τις ατέλειες στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο σε συνδυασμό με το δυναμικό μασάζ και τη φωτοδιέγερση (ερυθρή και κυανή) που ακολουθεί, προκαλούν οξυγόνωση των κυττάρων, διεγείρουν την αναγέννησή τους αλλά και την ενδοκυτταρική κυκλοφορία.

Στη συνέχεια γίνεται καθαρισμός, μια υπερ-δροσερή μάσκα που ακόμα τη σκέφτομαι και τέλος ενυδάτωση προσώπου και ματιών με τα κατάλληλα προϊόντα από την γκάμα του Dior.

Μεγάλο ατού τα διακριτικά αρώματα που σε βάζουν σε πιο βαθιά χαλάρωση.

Όσο για τo αποτέλεσμα; Aυτό είναι άμεσα ορατό και έντονο στον καθρέφτη. Η επιδερμίδα λούζεται πραγματικά στο φως ενώ για τις επόμενες δύο ημέρες κρατιέται απίστευτα φρέσκια και καθαρή. Με άλλα λόγια, κλείσε ραντεβού Παρασκευή για να σε βρει το Σ/Κ λαμπερή.

Παρατήρησα έναν ελάχιστο, απόλυτα φυσιολογικό ερεθισμό που έφυγε σε dt χρόνο. Λόγο καλοκαιριού θα σε συμβούλευα να πας απόγευμα. Διαφορετικά, ζήτησε από την αισθητικό να σου απλώσει στο τέλος αντηλιακή προστασία.

Ιnfo: Τις Dior Skin­care Suite μπορείς να τις βρείς στις αλυσίδες Hon­dos Cen­ter, Sephora, Galerie de Beaute και στα πολυκαταστήματα Attica. Ενημερωθείτε από την αισθητικό Dior για τις ημέρες που η Dior Skin­care Suite θα βρίσκεται κοντά σου.

 4

Αντιγηραντικό Le Blog beauty tip: Oι επισκέψεις σε αισθητικό για ένα peel­ing, φωτίζουν την επιδερμίδα και τη διατηρούν νεανική και σφριγηλή. Ο λόγος είναι ότι ξεφορτώνεσαι συχνά-πυκνά τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα ενώ μαθαίνεις το κολλαγόνο σου να μην τεμπελιάζει.

Βάλε ένα ραντεβού στο bud­get. Αξίζει.

IMG_4233

Καλό απόγευμα

Δείτε ακόμα:



Leave a Reply


5 + = 12