Θέλω αυτή τη φρεσκάδα στο πρόσωπό μου!

Facebook Twitter Email

Beauty: Dos and Don’ts για μια πρωινή φροντίδα αντιγήρανσης και λάμψης

Tips που πραγματικά έχουν αποτέλεσμα!

Τα χρηστικά tips ομορφιάς είναι τα καλύτερα. Πέρα από hi-tech κρέμες και συνταγές που παγώνουν το χρόνο, τα μυστικά που μία γυναίκα λέει στην άλλη είναι πάντα τα καλύτερα.

Μερικές δικές μου σημειώσεις:

Ξεκινήστε από μία από εντελώς καθαρή και τονωμένη επιδερμίδα. Εάν θέλετε ρίξτε λίγο χλιαρό νερό και ταμπονάρετε με την πετσέτα σας. Όσο η επιδερμίδα είναι ακόμα δροσερή και νωπή είναι η κατάλληλη στιγμή για ενυδάτωση!

Do Το σέρουμ αντιγήρανσης είναι must. Οι συνθέσεις των περισσότερων που υπάρχουν στην αγορά είναι εξαιρετικές και αποτελούν μια σούπερ δυναμική φροντίδα πρόληψης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης. Πολλά από αυτά χαρίζουν και φοβερή λάμψη. Απλώστε λίγη ποσότητα πριν τη ενυδατική σας κρέμα!

 Don’t Ποτέ μην απλώνετε την πρωινή, ενυδατική σας κρέμα γρήγορα και άτσαλα. Πάρτε με μία μπατονέτα το προϊόν ώστε να αποφύγετε τα βακτηρίδια να φωλιάσουν εκεί και την απλώνετε σε μάγουλα, πιγούνι, μέτωπο. Απλώστε την με κυκλικές κινήσεις μασάζ δίνοντας την ευκαιρία στην κρέμα να απορροφηθεί καλά.

 Do Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες με οξέα φρούτων, άγριο τριαντάφυλλο ή εκχυλίσματα βιταμίνης C (π.χ καροτίνι). ‘Εχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πρόληψη των ρυτίδων και χαρίζουν λάμψη.

 Don’t Μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ την περιοχή του λαιμού. Πάρτε λίγη έξτρα ποσότητα και τοποθετήστε την εκεί. Απλώστε με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα πλάγια. Κάντε μασάζ την περιοχή! Η περιοχή του λαιμού είναι αυτή που προδίδει την ηλικία.

 Do Επιλέξτε ιδανικά μία κρέμα με δείκτη προστασίας SPF. Μπορεί να μην είστε πια σε διακοπές αλλά ο ήλιος στην Ελλάδα δεν αστειεύεται!

Tip: Πριν ξεκινήστε το μακιγιάζ σας δώστε λίγα λεπτά χρόνο στην επιδερμίδα σας να απορροφήσει το σέρουμ και την κρέμα.

  • Θυμηθείτε ότι η αντιγήρανση είναι κάτι που χτίζεται από μικρή ηλικία. Τα αποτελέσματά της θα σας αποζημιώσουν εν καιρώ.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 15