5 Ιδέες ομορφιάς για να δοκιμάσετε

Facebook Twitter Email

Φρέσκες και trendy προτάσεις κατευθείαν από τα catwalks!

Mου αρέσουν τα edi­to­r­ial ομορφιάς που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες. Απεχθάνομαι το εξωπραγματικό μακιγιάζ και το οποίο για να το πετύχεις χρειάζεσαι προσωπικό make up artist.
Aυτά είναι μερικά look με λίγη καλή θέληση μπορούμε όλες να πετύχουμε.

5 Ιδέες ομορφιάς για να δοκιμάσετε:

Marc Jacobs–  Mε το khôl μολύβι σας και το σφουγγαράκι του υπογραμμίστε τις γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Στη συνέχεια προσθέστε μάσκαρα απλώνοντας την από τη ρίζα και προς τα πάνω με κινήσεις ζικ-ζακ. Στα χείλη βάλετε λίγο διάφανο λίπγκλος.

Tip: H ένταση του βλέμματος θα είναι πιο έντονη εάν τονίσετε και τα φρύδια σας.

ομορφιά

Thomas Tait– Πολύ σοφιστικέ χτένισμα: Πιάστε τα μαλλιά σας μία ψηλή, αυστηρή αλογοουρά. Χωρίστε την σε 5–6 τμήματα. Τώρα τυλίξτε τα γύρω από ένα ηλεκτρικό σίδερο για μπούκλες για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να πετύχετε αυτόν τον όμορφο κυματισμό.

ομορφιά

Michael Kors– Ο συνδυασμός ρουζ και ενός ροζ-κόκκινου κραγιόν θα σας χαρίσει όψη υγείας σαν μόλις να γυρίσατε από εκδρομή στην εξοχή. Εδώ θέλετε ελάχιστη μάσκαρα.

ομορφιά

Valentinο– Twisted! Τα μαλλιά είναι χωρισμένα σε δύο τμήματα. Τα στριφογυρίζετε και τα πιάνετε πίσω σε ένα σινιόν κότσο. Εφοδιαστείτε με υπομονή, λακ και φουρκέτες.

ομορφιά

Naeem Khan– Πολύ γλυκό αποτέλεσμα στο eye­liner που φτάνει ως την εξωτερική γωνία του ματιού. Τονίστε διακριτικά τα χείλη και τα ζυγωματικά. Απλώσετε και λίγη πούδρα λάμψης.

ομορφιά

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 17