5 ιδέες για πιασμένα μαλλιά

Facebook Twitter Email

Σινιόν, πλεξούδες και χτενίσματα από τα cat­walks που θα σας λύσουν τα χέρια.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που φτιάχνω πλεξούδες. Βολεύει τις ώρες που το αλάτι τους έχει δώσει στα μαλλιά μου παραπάνω όγκο ή όταν το καλοκαιρινό αεράκι τα ταλαιπωρεί.

Οι πλεξούδες, που εδώ και αρκετές σεζόν αποτελούν μία από τις βασικότερες τάσεις στις πασαρέλες του κόσμου, είναι μία από τις βασικότερες επιλογές και μία από τις πιο girly προτάσεις που συμπληρώνουν το ανέμελο, καλοκαιρινό στυλ.

Οι παρακάτω προτάσεις είναι top!
Δοκιμάστε τις σε μια bad hair day γιατί οι διακοπές θέλουν ξεγνοιασιά.

Χάιντι, το κορίτσι των ‘Αλπεων–Τη βλέπω χρόνια τώρα στα cat­walks αλλά φέτος είχε την τιμητική σας.
Πως να την πετύχετε: Πιάνετε τα μαλλιά σας μία σφιχτή αλογοουρά, την περνάτε από το στεφάνι σας και στη στερεώνετε με φουρκέτες όπως βλέπετε στη φωτό. Εδώ λίγη λακ θα βοηθούσε.

Η πλεξούδα ψαροκόκαλο– All time clas­sic. Εάν έχετε αφέλειες θα κάνει πολύ hippy chic.

Μποέμ κορίτσι– Μια πολύ χαλαρή της εκδοχή που είδα στο cat­walk του Michael Kors. Μπλέκετε ανάμεσα και μία κορδέλα ή ένα σχοινί και έχει και το αποτέλεσμα έχει μία παραπάνω τσαχπινιά.

Preppy– Πιο τακτοποιημένη και classy. Ξεκινά από το ψηλό σημείο του αυχένα και καταλήγει στην άκρη. Είναι η απόδειξη ότι ακόμα και ένα πιο μεσαίο μήκος μαλλιών μπορεί να κάνει τα μαλλιά του πλεξούδα.
Τip: τακτοποιήστε τις τούφες που πετάνε με απλές φουρκέτες.

Fendi κοτσιδάκια- Μου θυμίζουν τα παλιά κοτσιδάκια που έκανα στο δημοτικό. Είναι από τη πασαρέλα της Fendi για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012–13. Η ιδέα είναι ένα μπουκέτο από πολλά κοτσιδάκια που ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι τις άκρες.

Beauty secret: Τα κοτσιδάκια και οι πλεξούδες για όσες ενδιαφέρεστε είναι ο καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος να αποκτήσετε το πολυπόθητο wavy look χωρίς καν να ασχοληθείτε με το hair­styling. Απλώστε στα μαλλιά σας ένα σέρουμ ενυδάτωσης ή το αντηλιακό μαλλιών και φτιάξτε την πλεξούδα σας όσο ακόμα τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά. Μόλις τα αφήσετε ελεύθερα θα έχουν αποκτήσει αυτόν τον ελαφρύ κυματισμό…

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


1 + = 10