4 κλικ που αξίζει να κάνεις

Facebook Twitter Email

Το τοπ beauty film του καλοκαιριού, μία παράσταση που θα σε πάει μέχρι την Επίδαυρο, μαθήματα πορτογαλικών κι ένα μουσικό κομμάτι για να φτιάξεις βαλίτσες.

Ακόμα εδώ;

Το αγαπημένο μου κομμάτι για να φτιάξω βαλίτσες και να γίνω καπνός κάπου στο Αιγαίο είναι το Sou­venir των Orches­tral Manoeu­vres. Ο 80’s σύνθια ήχος από το soundrack της ταινίας “Mis­tress Amer­ica” σε κάνει να ονειρεύεσαι ότι οδηγείς αυτό το αστραφτερό, κόκκινο αυτοκίνητο πατώντας γλυκά το γκάζι.

Δοκίμασέ το.


Να μπορούσα στα ροζ σύννεφα να’χα γω βενζινάδικο

H σχεδιάστρια Stella Mc Cart­ney συγκροτεί για τις ανάγκες της προώθησης του νέου της αρώματος POP μία δυνατή κοριτσίστικη συμμορία που αποτελείται από τη μουσικό Grimes, τη Lola Leon θυγατέρα της Madonna που της μοιάζει τρελά με ένα παράξενο τρόπο, την ηθοποιό Amandla Sten­berg (από την ταινία Hunger Games) και την ομολογουμένως καλλονή Kenya Kinski-Jones, κόρη της επίσης καλλονής Nas­tassja Kin­sky και του τραγουδιστή της soul Quincy Jones.

Πάτα play. “Mυρίζει” pink pow­der αρωματικές νότες και έχει τη θαλπωρή της Καλιφορνέζικης ερήμου.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Ελληνικής καταγωγής Melina Matsoukas.

‘Εχεις φτερά;

Γιατί εάν νιώθεις ότι έχεις μα δεν μπορείς να πετάξεις τότε η παράσταση “Όρνιθες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου και παραγωγή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών είναι ό,τι πρέπει για να σου δώσει ώθηση. Ο all star θίασος υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο Θέατρο της Επιδαύρου στη Νεφελοκοκκυγία, μία χώρα όπου θα μπορέσουμε να ζήσουμε όπως ονειρευόμαστε.

Δες το βίντεο της παράστασης για να πάρεις μια γεύση.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Brazi­iil lalalalalalla

Oι Ολυμπιακοί του Ρίο στη Βραζιλία είναι το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Για να μπούμε στο κλίμα βρήκα super fan video του περιοδικού I-D όπου  η Anna Bar­ros δίνει μαθήματα απλών Πορτογαλικών.

Καλό βράδυ

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + = 8