Μερικά ακόμα καλοκαιρινά χτενίσματα…

Facebook Twitter Email

… Για λίγες ακόμα διακοπές.

Το ευχάριστο αεράκι του καλοκαιιρού δεν ευνοεί τα στημένα χτενίσματα. Επιπλέον, ο ήλιος, το αλάτι και τα πολλά λουσίματα προκαλούν ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας κάνοντάς τα να μην υπακούουν σε βούρτσες και προιόντα styling.

H λύση είναι η χρήση μίας μάσκας ενυδάτωσης για τα επόμενα δύο λουσίματα και μερικές καλές ιδέες για χτενίσματα που χαρίζουν στυλ και κρύβουν τις bad hair days των διακοπών.

easy-hair-2

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα και στριφογυρίστε κάθε τμήμα μέχρι τη μέση του. Στερεώστε με φουρκέτες και πιάστε και τα δύο τμήματα, στο ύψος του αυχένα με ένα λαστιχάκι.

fishtails

Η πλεξούδα ψαροκόκαλο. Οδηγίες εδώ

inside-out-braid

Η γαλλική πλεξούδα κάνει μεγάλη επιστροφή φέτος στην πιο ατημέλητη εκδοχή της. Κάντε λοιπόν αποπήρες ελευθέρα χωρίς να σας απασχολεί το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτή κλικ εδώ για να δείτε μία πολύ όμορφη ιδέα.

easy-hair-1

Σινιόν όπου πιάνετε όλα τα μαλλιά σας ψηλά και αρχίστε να τα στριφογυρίζετε από τη μία πλευρά προς τα μέσα (όπως περίπου τον κότσο μπανάνα). Εδώ θα χρειαστεί οπωσδήποτε πολλές φουρκέτες. Δύσκολο για πολύ μακριά μαλλιά.

half-up

Ελεύθερα κι ωραία με ένα beach hair look. Οδηγίες εδώ

pig-tails

Περάστε με λίγο λάδι ενυδάτωσης τα μαλλιά σας για μειώσετε το φριζάρισμα. Χωρίστε τα στο κέντρο σε δύο τμήματα και πιάστε τα χαμηλή αλογοουρά με ένα απλό λαστιχάκι.

Pho­tos via refinery29

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


5 + 8 =