Το σωστό placement της αλογοουράς

Facebook Twitter Email

Για να κάνουμε το σωστό statement.

Μεγάλη η ιστορία του δημοφιλούς χτενίσματος και αγαπημένη επιλογή των άστρων της 7ης τέχνης και των hair­styl­ist. Σύμφωνα όμως με το πρωτόκολλο της ομορφιάς, υπάρχουν 3 διαφορετικά επίπεδα. Επιλέγοντας ένα από τρία έχουμε αυτομάτως επιλέξει και διαφορετικό look.

Voila

 Η χαμηλή αλογοουρά (Chic ladies σηκώστε χέρι!)

Πολύ καλή επιλογή για όσες έχετε μακριά και σχετικά ίσια μαλλιά. Για περισσότερο στυλ μπορείτε να κάνετε το εξής κλασικό κόλπό: πάρτε μία τούφα από κάτω από τη βάση της και τυλίξετε την γύρω από το λαστιχάκι, χαλαρώνοντας τα μαλλιά τη βάση της για ένα πιο loose στυλ. Όσες πάλι έχετε αδυναμία στη ρετρό κομψότητα μπορείτε “τραβώντας” προς τα πάνω το κομμάτι της κόμης που βρίσκετε στη βάση των μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο 60’s αποτέλεσμα.

gallery_big_low-slug-ponytail-milly

loyponytailjennypackham

low-ponytail

 

Η μεσαία αλογοουρά (Για τις ασυμβίβαστες που δεν συμβιβάζονται με μεσαίες λύσεις)

Τοποθετούμε την αλογουρά μας κάπου στη μέση, εννοώντας, λίγο πιο πάνω από το ύψος του αυχένα, δίνοντας στο look μας μία girly ενέργεια. Για ένα ακόμα πιο φρέσκο αποτέλεσμα μπλέξτε κορδέλες και αξεσουάρ στο παιχνίδι.

 Chanel

Η ψηλή αλογουρά (Disco queen τα σέβη μας)

Για μία πιο disco queen και εντυπωσιακή αλογοουρά σε στυλ Madonna στα 90’s, δίνετε ύψος. Αναποδογυρίστε τα κεφάλι σας και πιάστε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή αλογοουρά, υποστηρίζοντας το οικοδόμημα με φουρκέτες. Φροντίστε να βγάζει ένα πιο αυστηρό αποτέλεσμα, τραβώντας όλα τα μαλλιά προς τα πίσω.

5973171_article_gallery_portrait

 

 

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + = 10