Πως να ξεμπερδέψετε με τους μαύρους κύκλους

Facebook Twitter Email

Make up tips και χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετώπισετε τους μαύρους κύκλους.

μαύρους κύκλους

Χρήσιμα tips για sos καταστάσεις:

Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε είναι στην υφή του κονσίλερ. Έχετε πολύ λιγότερες ελπίδες να φωτίσετε το βλέμμα σας εάν το προϊόν δεν περιέχει ενυδατικά συστατικά. Τα κρεμώδη κονσίλερ με την πλούσια υφή, θα χαρίσουν στο βλέμμα περισσότερη λάμψη.

Όσες δεν είστε καλές με τη χρήση πολλών προϊόντων μπορείτε (ναι!) να καλυφθείτε με το κρεμώδες μέικαπ σας! Απλά κάντε το σωστά: Τοποθετήστε μία σταγόνα στο δάχτυλό σας και στη συνέχεια αφήστε το λίγο εκεί ώστε να οξειδωθεί. ‘Οσο περισσότερο παραμείνει στην ατμόσφαιρα τόσο καλύτερα χρέη κονσίλερ θα κάνει.

Μην απλώνετε ΠΟΤΕ στο κονσίλερ σε όλη την περιοχή των ματιών σας. Απλώστε το μόνο πάνω στο σημείο που βλέπετε τους μαύρους κύκλους, δηλαδή σε αυτό το ημικύκλιο από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι τα ζυγωματικά. Πιστεύω πως το υγρό σφουγγαράκι είναι ο καλύτερος τρόπος. Στη συνέχεια προχωρήστε κανονικά στη εφαρμογή του ρουζ σας.

Η καλύτερη απόχρωση κονσίλερ είναι η κίτρινη που εξουδετερώνει τις ελαφρώς μπλε και μοβ αποχρώσεις των μαύρων κύκλων. Επιλέξτε το και μην υπερβάλετε ποτέ με την ποσότητα.

Ξυπνήσατε με πρησμένα μάτια; Κάντε το αγαπημένο κόλπο των σταρ: Βάλτε ένα κουταλάκι στο ψυγείο για 10 λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε στα μάτια σας κομπρέσα.

Θεωρώ πως η καλύτερη ώρα εφαρμογής της κρέμας ματιών είναι το βράδυ μετά το σχολαστικό ντεμακιγιάζ. Εμπιστευτείτε όσες περιέχουν καφεΐνη ή βιταμίνη C.

Smart tip: Αποφύγετε προσωρινά για το μακιγιάζ σας το μαύρο μολύβι και τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


1 + = 8