Λύσεις για sos καταστάσεις ομορφιάς

Facebook Twitter Email

Good morn­ing beauty!

ομορφιάς

Πάντα ήθελα αυτές τις ωτοασπίδες Break­fast at Tiffany’s.

Μερικές Κυριακές τα sos tips ομορφιάς είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Εάν ξυπνήσατε με hang­over, το φάρμακο είναι το νερό. Το αλκοόλ αφυδατώνει τον οργανισμό και θαμπώνει την επιδερμίδα. Πιείτε από το πρωί που θα ξυπνήστε νερό και ένα θρεπτικό πράσινο χυμό.

Κάντε κανονικά τη ρουτίνα ομορφιάς σας δηλαδή, καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση.

Διώξτε την ένταση με αιθέρια έλαια: Βάλτε σε ένα μπολ χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου λεβάντας. Βουλιάξτε μέσα μία πετσέτα και απλώστε την στο πρόσωπό σας και στο λαιμό σας. Πάρτε τρεις βαθιές ανάσες.

Κάντε κρυοθεραπεία για τονώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας. Περάστε με ένα παγάκι όλο το πρόσωπό σας. Θα φρεσκάρει την επιδερμίδα και θα περιορίσει τους ορατούς πόρους.

Για τα πρησμένα μάτια αυτή είναι η αγαπημένη μου sos συνταγή: Ετοιμάστε δύο φακελάκια τσάι στο χλιαρό νερό, και στη συνέχεια στύψτε τα, ξαπλώστε, κλείστε τα μάτια και τοποθετήστε το εκεί για δέκα λεπτά. Το τσάι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δρουν άμεσα, σβήνοντας την κούραση.

Φρεσκάρετε την αναπνοή σας τρώγοντας ένα γιαούρτι.

Ξεκουράστε τα πόδια σας σε μία λεκάνη με κρύο νερό. Το κρύο νερό βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και σας ανανεώνει.

Φάτε ελαφριά, αποφύγετε λιπαρά και γλυκά, κάντε μία μάσκα ενυδάτωσης προσώπου και πάρτε οπωσδήποτε ένα μεσημεριανό ύπνο ομορφιάς.

Πείτε σήμερα “όχι” στις κακές συνήθειες.

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + 5 =