Νυχτερινή βάρδια ομορφιάς

Facebook Twitter Email

 Εσείς πήρατε έναν ύπνο ομορφιάς;

beauty-sleep

Τίποτα δεν θα έπρεπε να είχε διακόψει εκείνο το πρωί τον ύπνο της Audrey Hep­burn στην ταινία Πρωινό στο Τίφανις, εκτός βέβαια από το κουδούνισμα του George Peppard-Είσαι το Πεπρωμένο μου. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι ο μόνος τρόπος για να επιδιορθωθούν στην επιδερμίδα οι παρασπονδίες της χθεσινής βραδιάς είναι μόνο ένας καλός, οκτάωρος βραδινός ύπνος.

Τη χρονιά που πέρασε όλο και περισσότερες εταιρίες καλλυντικών επένδυσαν στην έρευνα πάνω σε πολύ δραστικά και αποτελεσματικά προϊόντα βραδινής φροντίδας της επιδερμίδας, προσαρμόζοντας με κάποιο τρόπο τη ρουτίνα ομορφιάς σε ένα από τα πιο συνηθισμένα πλέον προβλήματα, την έλλειψη καλού και ποιοτικού ύπνου.

Ο ύπνος, εξηγούν οι ειδικοί της κοσμετολογίας, είναι το πολυτιμότερο μυστικό ομορφιάς. Κι αυτό γιατί μόλις παραδίδεστε στην αγκαλιά του Μορφέα, η επιδερμίδα σας ξεκινάει νυχτερινή βάρδια σκληρής εργασίας, κάνοντας μία πολύ δυναμική ανανέωση των κυττάρων, επιδιορθώνοντας βλάβες που προκάλεσαν εξωτερικοί παράγοντες (ήλιος, ρύπανση κτλ), το φουλ πρόγραμμα της ημέρας ακόμα και το στρες. Ενισχύοντας αυτή την ανανέωση με σέρουμ και κρέμες νύχτας από τη Νέα Γενιά της κοσμετολογίας, τη βοηθάτε έτσι ώστε να αποκτήσετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξυπνήσετε το άλλο πρωί φρέσκιες, ανανεωμένες και ξεκούραστες.

Οι μάσκες ύπνου που προσφέρουν ενυδάτωση, ανανέωση και λάμψη είναι το νέο trend της έρευνας στον τομέα της κοσμετολογίας.
Δοκιμάστε…

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ_ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ

 Ελιξίριο για την κούραση η μάσκα ύπνου ‘Αγριο Τριαντάφυλλο της Kor­res που θα κυκλοφορήσει στα ράφια των φαρμακείων από τον Ιανουάριο.

img-thing

Από τη σταρ σειρά Skin Caviar της La Prairie δοκιμάστε τη μάσκα Luxe Sleep Mask που προσφέρει μία πολύ δυναμική ενυδάτωση.

AQUALIA THERMAL NIGHT SPA packshot (open jar) BD

 

H μάσκα νύχτας Aqualia Ther­mal Night Spa της Vichy (στα φαρμακεία) με τη δροσερή υφή προσφέρει τόνωση και λάμψη.

loreal-revitalift-Vogue-24Oct13-pr_b_426x639

Η κρέμα-μάσκα Revi­talift Laser Renew της L’Oréal Paris έχει hi-tech αντιγηραντικές ιδιότητες.

Βeauty tip

 

 

_8074193

Πάντα θα έχουμε το… best seller σέρουμ Advanced Night Repair Syn­chro­nized Recov­ery Com­plex II της Estee Lauder με τις αντιγηραντικές ιδιότητες.

Όνειρα γλυκά beauties…

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + 9 =