Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας (για να δεις καλό)

Facebook Twitter Email

Εμπρός στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας με κινήσεις μασάζ.

tumblr_ndhqdlW7QH1qf1btko1_1280

Σε αυτό το sequel άρθρο κατά της κυτταρίτιδας θα μοιραστούμε ένα μυστικό ομορφιάς: Η παραπάνω φωτογραφία είναι αποτέλεσμα photoshop.

Για να ξεφορτωθείς ή να προλάβεις την κυτταρίτιδα θα πρέπει να γυμνάζεσαι συστηματικά, να μην καπνίζεις, να έχεις κακή σχέση με το αλκοόλ, να τρέφεσαι με γεύματα χαμηλών λιπαρών και να πίνεις άφθονο νερό.

Συπληρωματικά, με τη βοήθεια της κοσμετολογίας η καλύτερη ώρα για να χτυπήσεις εχθρικό το στρατόπεδο είναι το απόγευμα μετά το γυμναστήριο.

tumblr_nl4zie0HWV1r2q9tyo1_500

Πως; Γνωρίζοντας την παρακάτω τελετουργία ομορφιάς.

Στο μπάνιο σου κάνε απολέπιση στην επιδερμίδα του σώματος ώστε να τονώσεις τη μικροκυκλοφορία. Η σειρά κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους Ροζ Πιπέρι της Apivita έχει ένα πλήρες μενού για το μπάνιο με αφρόλουτρο-απολεπιστικό σαπούνι-κρέμα βαθιάς απολέπισης και λάδι μασάζ.
Το τελευταίο το αγαπώ ιδιαίτερα για τη spa-style απολαυστική μυρωδιά αιθέριων έλαιων τριαντάφυλλου.

rose-pepper-oil

Λένε ότι τα αιθέρια έλαια του πιπεριού και τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλλουν στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας και ευνοούν τη λιπόλυση, με αποτέλεσμα την καλύτερη σε βάθος δράση των προϊόντων.

Voila οι σωτήριες κινήσεις!

massage I

1. Απλώσε μικρή ποσότητα προϊόντος ανάμεσα στις παλάμες σας. Τρίψτε τις παλάμες σου για να ζεσταθεί το λάδι και εφάρμοσε στην περιοχή των μηρών. Χρησιμοποιήσε και τα δύο χέρια ταυτόχρονα, κάνοντας μασάζ με μεγάλες, απαλές κυκλικές κινήσεις και φορά από κάτω προς τα πάνω, ώστε να διεισδύσουν τα ενεργά συστατικά και τα αιθέρια έλαια του λαδιού.

massage II

2. Διέγειρε την μικροκυκλοφορία στην περιοχή πιέζοντας το δέρμα με μικρά “τσιμπιματάκια”.

massage III

 

3. Πραγματοποιήσε σταθερές μαλάξεις για την ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης και την τόνωση των ιστών.

massage IV

4. Βελτίωσε τη συνολική εμφάνιση του δέρματος χτυπώντας σταθερά, με κλειστή γροθιά, επάνω και κάτω στις προβληματικές περιοχές.

Για να είμεθα ρεαλίστριες ένα οποιοδήποτε πλάνο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα για να μας δώσει κάποια ορατά αποτελέσματα.

 

Περισσότερα:

‘Οσα δεν ήξερες για την κυτταρίτιδα και την αντιμετώπισή της

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 11