Αιθέριο μακιγιάζ στο show του Derek Lam Fall 2013

Facebook Twitter Email

Σοφιστικέ, μίνιμαλ και urban hip­pie. Τα μακιγιάζ στο show του Derek Lam ήταν απλά υπέροχο.

Ο Tom Pecheux cre­ative direc­tor της Estee Lauder δημιούργησε ένα αιθέριο μακιγιάζ για το show του Derek Lam που ξεχωρίζει.

Απαλό και αέρινο, χαϊδεύει το πρόσωπο σαν συννεφάκι και ταυτόχρονα απίστευτα θηλυκό και γήινο. Δύο κόσμοι σε έναν.

Όλο το παιχνίδι παίζεται στη σωστή βάση για make up και τα βέβαια στα χείλη. Διαβάζω ότι το αντιγηραντικό σέρουμ νύχτας Advanced Night Repair της Estee Lauder υπήρξε η βάση στον καμβά (τοποθετείται ταμποναριστά) του Tom Pecheux. Το επόμενο βήμα ήταν το προϊόν λάμψης Ιdeal­ist Skin Tone Illu­mi­na­tor, που χαρίζει τους ιριδισμούς που βλέπετε. Τέλος, η βάση για το make up ολοκληρώνεται με την ενυδατική κρέμα ημέρας.

Σειρά έχουν το make up σε πολύ μικρή ποσότητα. Απλώνεται με ταμποναριστές, ελεγχόμενες κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Με αυτό το τρόπο προσπαθήστε να καλύψετε ατέλειες, σπυράκια και μαύρους κύκλους.

Για τα μάτια, επιλέξτε σκιές σε metal­lic, ιριδίζουσες αποχρώσεις και τοποθετήστε τις στο κέντρο του κινητού βλεφάρου, ελαφρώς κατά μήκους της γραμμής των βλεφαρίδων και λίγο προς το φρύδι.

Για τα χείλη, ο make up artist έκανε μίξη δύο αποχρώσεων κραγιόν: Μπρονζέ μαζί με deep wine (βαθύ κόκκινο).

Beauty tip: Φροντίστε πολύ καλά την εμφάνιση των φρυδιών σας. Η γραμμή πρέπει να είναι τέλεια και υπογραμμισμένη με τα κατάλληλα μολύβια φρυδιών. Γενικά, το groom­ing φρυδιών είναι πολύ σημαντικό σε ένα τέτοιο μακιγιάζ γιατί αποτελεί την κορνίζα ενός όμορφου έργου τέχνης.

pho­tos via http://glamour.tumblr.com

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 9 = 14