Που θα κάνετε δωρεάν μαθήματα μακιγιάζ

Facebook Twitter Email

Εντόπισα για εσάς δύο beauty spot με μαθήματα μακιγιάζ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιορτές έρχονται…  let’s go pro!

Η Bobbi Brown προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από Μαθήματα Μακιγιάζ, τα οποία πραγματοποιούνται στα coun­ters από τους άρτια εκπαιδευμένους Artists της Bobbi Brown. Για όσες δε υπάρχει το κατάλληλο μάθημα μακιγιάζ που διαρκεί 5 μόνο λεπτά – “Instant Pretty Makeup Les­son”! Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται με το προσωπικό σας Face Chart για να δημιουργήσετε το Look και στο σπίτι. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το παρακάτω βίντεο.

Chanel ma belle! Οι τυχερούλες φίλες από την Θεσσαλονίκη θα έχουν την τύχη να επισκεφτούν το Chanel pop Up Store στην οδό Τσιμισκή 22.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της CHANEL θα βρίσκονται στη διάθεση της κάθε γυναίκας βοηθώντας την να ανακαλύψει τις προσωπικές της ανάγκες στον τομέα της περιποίησης και των καλλυντικών, μέσα από μια πλούσια παλέτα προϊόντων, υφών και χρωμάτων, ξεκινώντας από τα πιο κλασσικά μέχρι τα πιο τολμηρά, ιδιαίτερα στο Nail Bar.
Le Blog inside tip: Ρωτήστε οπωσδήποτε περισσότερες πληροφορίες για την πούδρα ‘Camélia de Plume’.

CHANEL POP-UP STORE _01

CHANEL POP-UP STORE_05

CHANEL POP-UP STORE

Ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ

την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ

και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ

CHANEL POP-UP STORE_03

  • Και επειδή η ομορφιά ξεκινά από μέσα σας θυμίζω ότι αύριο Σάββατο 29/11 στο Apivita Expe­ri­ence Store Σόλωνος 6 & Κανάρη στο Κολωνάκι,  μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 11:00 μάθημα αρωματοθεραπείας από τους εδικούς όπως Σοφία Τριάντου Αρωματοθεραπεύτρια-Βοτανολόγος. Για όσες ενδιαφέρονται καλό θα ήταν να κάνουν ένα τηλέφωνο πρώτα για περισσότερες πληροφορίες στο 210 36040560.

Ingredient_Orange Blossom_300dpi

Καλό Σ/Κ

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 17