Ωραία μάσκαρα!

Facebook Twitter Email

Έπαγγλεματικά beauty tips για να φτιάξετε με τη μάσκαρα βλέμματα μαγνήτες.

μάσκαρα

Η μάσκαρα αποτελεί παραδοσιακά ένα μαγικό εργαλείο ομορφιάς. Μπορεί με λίγες κινήσεις να δώσει έμφαση στο βλέμμα, να κόψει χρόνια ακόμα και να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα. Η πιο σωστή εφαρμογή της είναι:

1. Ξεκινήστε από εντελώς καθαρές βλεφαρίδες. Κοιτάξτε προς τα πάνω και αρχίστε από τις πάνω βλεφαρίδες ανασηκώνοντας το καπάκι του ματιού και απλώνοντας την από την εξωτερική γωνία και προς τα μέσα.

2. Το κόλπο για άψογο αποτέλεσμα είναι το εξής: ξεκινάτε όσο μπορείτε από τη ρίζα των βλεφάρων και προς τις άκρες με κινήσεις ζικ –ζακ.

3. Ξεχωρίστε τις και λίγο όσο προχωράτε με το βουρτσάκι. Αν κάτι ξεφύγει διορθώστε με μία μπατονέτα βουτηγμένη σε λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών.

4. Για καλύτερο αποτέλεσμα θα χρειαστείτε δύο στρώσεις.

4. Τώρα απλώστε λίγο στις άκρες των βλεφαρίδων και για έμφαση μία ακόμα στρώση στην εξωτερική γωνία των ματιών σας.

5. Για περισσότερη ένταση, απλώστε προσεκτικά λίγη και στις κάτω βλεφαρίδες.

Χρήσιμα tips:

Εάν το βλέμμα σας είναι κουρασμένο αποφύγετε τις κάτω βλεφαρίδες. Επιπλέον πρέπει να ξέρετε ότι η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες μεγαλώνει…

Η μάσκαρα έχει περίπου 6 μήνες ζωής. Μετά ενδέχεται να σας δημιουργήσει προβλήματα. Ποτέ μην μοιράζεστε τη μάσκαρα όπως και τα πινέλα ή το ρουζ σας γιατί ευνοείται τη μετάδοση βακτηρίων.

Για να εκμεταλλευτείτε και την τελευταία σταγόνα, όταν είναι στα τελειώματα τοποθετήστε την σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό.

Εάν έχετε πολύ ανοιχτό χρώμα βλεφαρίδες αποφύγετε τη μαύρη μάσκαρα. Η καφέ είναι καλύτερη επιλογή για ένα πιο φυσικό look.

Έχω δει πολλούς make up artist οι οποίο για να δουλέψουν καλύτερα τη μάσκαρα λυγίζουν το βουρτσάκι ώστε να απλώσουν το προϊόν ακόμα και στην πιο μικρή βλεφαρίδα.

Να θυμάστε ότι ένα αυστηρό pony­tail, λίγο μέικαπ, λίγο ρουζ, μάσκαρα και λίπγκλος χαρίζουν ένα εφέ μίνι λίφτινγκ.

Ελπίζω να βοήθησα!

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


9 + = 11