Η Marilyn και το Chanel N°5

Facebook Twitter Email

Δύο θρύλοι συναντιούνται ξανά.

MARYLIN MONROE channel 5 Credit : MOA/DALLE

“Moυ κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Όπως για παράδειγμα: “Tι φοράτε στο κρεβάτι; Το τοπ της πιτζάμας; To παντελόνι της πιτζάμας; Νυχτικό;” Kαι εγώ απαντάω CHANEL N°5 γιατί είναι αλήθεια. Δεν θέλω βέβαια να πω “γυμνή”. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια” Mar­i­lyn Monroe.

Το 1960, ο Georges Bel­mont editor-in-chief του περιοδικού Marie Claire, παίρνει συνέντευξη από τη Mar­i­lyn Mon­roe στο set της ταινίας “Let’s Make Love” του Georges Cukor. Στη μαγνητική ταινία του δημοσιογράφου καταγράφηκε μία από τις ερωτικές φράσεις που έχουν γραφτεί ποτέ για γυναικείο άρωμα. Η φωνή της Mar­i­lyn, σέξι, χρωματιστή και απόλυτα ειλικρινής δηλώνει ότι πηγαίνει για ύπνο φορώντας μόνο λίγες σταγόνες του αρώματος  N°5  της Chanel.

To απίστευτο buzz που δημιουργεί η δήλωση αυτή, ακολουθείται από τη γνωστή φωτογραφία του Ed Feingersh που δείχνει τη Mar­i­lyn με το μπουκάλι του N°5 να απλώνει στο της ντεκολτέ λίγες από τις σταγόνες του. Η κίνηση αυτή επισφραγίζει την αρχή μίας σχέσης ενός του θρυλικού αρώματος και μίας γυναίκας που αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα σύμβολο θηλυκότητας.

Κυρίες μου, φέτος στο νέο σποτ του αρώματος N°5 πρωταγωνίστρια είναι η Mar­i­lyn Mon­roe!
Δείτε το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 11