Η Gisele δίνει μαθήματα ζωής και ομορφιάς

Facebook Twitter Email

Με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Dior μιλά για τη φιλοσοφία ζωής της

Μου άρεσε πραγματικά πάρα πολύ. Η τελευταία καμπάνια του Dior beauty για τη σειρά skin­care Cap­ture Total είναι μια εκ βαθέων συνομιλία με τη Βραζιλιάνα καλλονή που προσεγγίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, δίνοντας συμβουλές για να νιώθεις και να δείχνεις καλά. Ενώ δηλαδή θα μπορούσε ξανά να μας μιλήσει για τα αγαπημένα προϊόντα της, αρχίζει να μας δίνει συμβουλές για να νιώσουμε πιο όμορφοι –αρχικά– από μέσα.

1. Βρες ισορροπία

“Στα 20 χρόνια είχα κρίσεις πανικού και ένιωσα ότι ο κόσμος μου άρχισε να γίνεται όλο και πιο μικρός”. Το τοπ μόντελ παραδέχεται ότι κάτι που απ΄έξω φαντάζει σε όλους μας παραμυθένιο, μπορεί να είναι μια μικρή φυλακή και μας παροτρύνει να ψάχνουμε πάντα την ισορροπία στη ζωή μας.

2. Συνδέσου με τον εαυτό σου 

Αποσυνδέσου απ’ όλες αυτές τις πληροφορίες που λαμβάνεις καθημερινά και τελικά σου προκαλούν πίεση και στρες. Είναι σίγουρο  ότι η Gisele μιλά για τον βoμβαρδισμό που προκαλούν τα social media στην ψυχική  μας υγεία.

3. Γέμισε το σώμα και το μυαλό σου με τη σωστή ενέργεια

Μην σκορπάς τον εαυτό σου σε άσκοπες κουβέντες. Είναι πολύ σημαντική η ενέργεια που έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι καθημερινά σε επικοινωνία (αυτό Gisele είναι πολύ δύσκολο!).

4. Μείνε κοντά στη φύση 

“Το να είμαι κοντά στη φύση μου φέρνει τόση χαρά”. Η Gisele σε καλεί να γειωθείς και να απολαύσεις την αντι-στρες εμπειρία που σου προσφέρει η επαφή με τη φύση. Κι έχει δίκιο.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 8 = 14