Εμπειρία Apivita

Facebook Twitter Email

Πήγα και είδα το ολοκαίνουργιο Apivita Expe­ri­ence Store.

_MG_4158

Όταν είδα για πρώτη φορά το Νεοκλασικό κτίριο του Apivita Expe­ri­ence Store στη Σόλωνος 6 στο Κολωνάκι, σκέφτηκα αμέσως ότι οι άνθρωποι της Apivita έχουν βαλθεί να μας φτιάξουν το κέφι. Περνώντας την εντυπωσιακή πόρτα σχεδιασμένη από τον γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη, ένιωσα ότι βρίσκομαι ξαφνικά σε ένα χώρο ομορφιάς και well being, όπου η παρουσία της ελιάς, το φως, η φιλοσοφία της μελισσοκομικής και οι μυρωδιές των προϊόντων σε μεταφέρουν στο αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα, ένα μέρος όπου είναι πάντα άνοιξη.

_MG_4151

Αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού οι πέντε όροφοι του κτιρίου κρύβουν ο καθένας του και μία διαφορετική εμπειρία, που στοχεύει στην ολιστική αντιμετώπιση της ομορφιάς και της υγείας. Στο πρώτο όροφο, κυριαρχεί το Nat­ural Phar­macy όπου με τη βοήθεια εξειδικευμένου φαρμακοποιού, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά καλλυντικά, τα μέλια της APIGEA και της APIGEA FARM που περικλείουν  την πολύχρονη  μελισσοκομική  γνώση και εμπειρία του Νίκου Κουτσιανά αλλά και το πάθος του για ανάδειξη των πολύτιμων  μελισσοκομικών προϊόντων της Ελλάδας. Ακολουθεί η αυθεντική καινοτομία του Juicy Bee, του πρώτου βιολογικού Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Η Σοφία Κουτσιανά, αντιπρόεδρος της APIVITA , health coach και yoga teacher παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόταση υγείας, ομορφιάς  και αποτοξίνωσης με το πρώτο αυστηρά βιολογικό juice bar. Παράλληλα, τα τραπέζια και οι άνετοι πάγκοι προσφέρονται για χαλάρωση, διάβασμα  με βιβλία της βιβλιοθήκης και ανταλλαγή σκέψεων.

_MG_4198

_MG_3866

Ο δεύτερος όροφος ανήκει στην γνώση: η αίθουσα Ιπποκράτης υπόσχεται να γίνει ένα σημείο αναφοράς τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, ‘πράσινες’ συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις, ενώ στο μέλλον θα φιλοξενούνται και γεύματα με βιολογικές πρώτες ύλες.

_MG_4296

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το Nature’s Ηair Stu­dio & Bar­ber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με τα πιο εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, οικολογικές βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό και παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις  δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

_MG_4248

_MG_4262

Ο τελευταίος όροφος φιλοξενεί το Bee­hive SPA, όπου τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών με 13 Ιπποκρατικές θεραπείες που προσφέρει, αποτυπώνεται μοναδικά η εμπειρία της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

_MG_3918

Στην επόμενη βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας περάστε οπωσδήποτε το κατώφλι του Apivita Expe­ri­ence Store κάνοντας μία υπηρεσία δώρο στον εαυτό σας και βοηθώντας τον εαυτό σας να νιώσει όμορφα.

‘Αλλωστε η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, έτσι δεν είναι;

 

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


1 + = 6