Διαγωνισμός αντηλιακών Apivita

Facebook Twitter Email

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Le Blog και 3 τυχερές κερδίστε από 1 σετ αντηλιακής προστασίας της εταιρείας Apivita.

Apivita

Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να περιγράψω το δικό μου Ελληνικό καλοκαίρι. Δεν έχω λέξεις να χρησιμοποιήσω, μόνο εικόνες, μυρωδιές και αναμνήσεις που δε λέω σε κανέναν.

Όλοι άλλωστε έχουν το δικό τους, προσωπικό, Ελληνικό καλοκαίρι. Ακόμα και οι επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας έχουν μέσα τους τη δική τους εκδοχή.

Ξέρω μόνο ότι ήταν πάντα ένας προσωπικός παράδεισος στο μυαλό μου και ένας τεράστιος ήλιος κάτω από τον οποίο μεγάλωσα μαζί με τη θάλασσα τα φρούτα και την μυρωδιά από τσάντα παραλίας.

skorpio

apivitapost4

apivitapost3

apivitapost2

Είναι γνωστό ladies πως ζούμε σε μία όμορφη, ηλιόλουστη χώρα, έχουμε όμως και ευθύνες. Η βασικότερη καλοκαιρινή μας ευθύνη είναι η προστασία της ομορφιάς και της επιδερμίδας μας από τις ακτίνες UVA και UVB που –πια– όχι, δεν αστειεύονται. Η έκθεση σε αυτές χωρίς αντηλιακό θα προκαλέσει σίγουρα δυσχρωμίες, καφέ κηλίδες (ανάλογα με την ηλικία) και δυστυχώς πρόωρη γήρανση.

Ακόμα, οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν μας τους ολοένα και πιο αυξημένους δείκτες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος στις χώρες του Νότου. Οφείλουμε να μην είμαστε παρορμητικές και να α. απλώνουμε καλά το αντηλιακό μας με υψηλό δείκτη μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο β. να αποφεύγουμε την έκθεση στις ώρες 12–3 μ.μ γ. να ανανεώνουμε το αντηλιακό και να μη χρησιμοποιούμε το περσινό δ. όσες έχετε παιδιά να τα κρατάτε μακριά από τον μεσημεριανό ήλιο.

Η πρότασή μου για αυτό το καλοκαίρι είναι η ολοένα και πιο εξελιγμένη σειρά φυσικών αντηλιακών της Apivita (στα φαρμακεία).

Le Tip!

Αγαπώ τα αντηλιακά της Apivita  γιατί …

Εξασφαλίζουν ισχυρή και σταθερή, αντιηλιακή προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία και μάλιστα με συστατικά που είναι 100% φυσικά.

Προσφέρουν διπλάσια προστασία από το νούμερο ένα εχθρό της ομορφιάς μας που λέγεται φωτογήρανση δηλάδή την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ασπίδα τους η αποκλειστική πατέντα Πρόπολης (Αριθμός πατέντας 1007520 — Βραβείο Καινοτομίας 2013).

Έχουν ανθεκτικότητα στο νερό και υφές που απλώνονται εύκολα και δεν κολλάνε.

Είναι ενυδατικά (χάρη στο δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας που διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας).

Είναι Greek chic επιλογή για την τσάντα παραλίας.

Είναι στατιστικά το αντηλιακό που τελειώνει στο πι και φι γιατί όλοι οι φίλοι σου στις διακοπές “κλέβουν” όλο και λιγάκι “από αυτό το καλό αντηλιακό που έχεις πάντα μαζί σου…”

Για να τα γνωρίσετε και να τα δοκιμάσατε το Le Blog και η Apivita σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω διαγωνισμό και να κερδίσετε ένα πλήρες σετ αντηλικής προστασίας που θα περιέχει αντιηλιακό προσώπου SPF 50, αντιηλιακό προσώπου & σώματος SPF 50, after Sun γαλάκτωμα προσώπου & σώματος.

output_lBl8F7

 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

• Όσες ΕΙΣΤΕ fol­low­ers στο face­book του Le Blog κάντε like στο post και μπείτε στο διαγωνισμό!

• Όσες ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ fol­low­ers στο Face­book του Le Blog για να δηλώσετε συμμετοχή θα χρειαστεί να κάνετε like στο post και στη συνέχεια κάντε like ΚΑΙ στο Face­book του Le Blog!

Ο διαγωνισμός θα λήξει 22/07/2016

Όροι συμμετοχής

“Θέλω να μάθω περισσότερα για την Apivita!“
Γνωρίστε περισσότερο για τα καλλυντικά της Apivita και μάθετε beauty tips στο Face­book και το Insta­gram.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ένα υπέροχο, φωτεινό καλοκαίρι.

Ζωή

Δείτε ακόμα:One Response to “Διαγωνισμός αντηλιακών Apivita”

Leave a Reply


9 + 1 =