Δευτέρα (Bad-Day Beauty?)

Facebook Twitter Email

To σύνδρομο BDB (bad day beauty) χτυπά συνήθως Δευτέρα και δεν κάνει διακρίσεις. Μάθε τρόπους για να το διαχειριστείς.

bdb

Είναι εκείνη η μέρα που τα μάτια σου είναι κουρασμένα  λες και το Σ/Κ δεν ήρθε ποτέ και η επιδερμίδα θαμπή και άτονη.

Ακολούθησε μερικά tips & tricks που θα σε βοηθήσουν.

Ενυδάτωση τώρα! Όταν η επιδερμίδα δείχνει θαμπή είναι αφυδατωμένη. Χρησιμοποίησε το βαζάκι με την πλούσια κρέμα ημέρας. Κάνεις κυκλικές κινήσεις μασάζ και δώσε της χρόνο να απορροφηθεί καλά. Πιες πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σ.σ Water detox: 3 συνταγές που ενεργοποιούν το μεταβολισμό

Beauty, άσε καλύτερα στην άκρη το υπερ-καλυπτικό μέικ απ. Θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Χρησιμοποιησε μία CC cream για φρεσκάδα, φυσικό αποτέλεσμα και προστασία από τον ήλιο.

Μάσκαρα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μάσκαρα. Ανοίγει το βλέμμα και το βοηθά να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Χρησιμοποίησε καφέ χρώμα και άπλωσέ τη ΜΟΝΟ στις πάνω βλεφαρίδες. Οι κάτω μεγαλώνουν και κουράζουν το βλέμμα.

Μην προσπαθείς να λάμψεις με τη υπερβολική χρήση χρώματος στο μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα είναι fake. Επίσης, όχι, σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η μπλε σκιά  δε θα σώσει την κατάσταση, ούτε το υπερβολικό ρουζ. ‘Ενα τσικ από κρεμώδες ρουζ εκεί που σχηματίζονται τα μήλα είναι αρκετό. Tip: Για έξτρα λάμψη άπλωσε πάνω από το ρουζ μια σταγόνα από την ενυδατική σου.

Χρησιμοποιήσε λίπγκλος και όχι έντονα καραγιόν που θα τονίσουν την κούραση στα μάτια. Οι καλύτερες αποχρώσεις για μία BDB είναι αυτές που μοιάζουν με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Ακόμα,

Βάλε σε εφαρμογή το προσωπικό σου μάντρα που σε βοηθά να βγεις από τα blues της Δευτέρας.

Κρύψου πίσω από τα σκούρα γυαλιά σου.

Δώσε στον εαυτό σου χρόνο.

Καλημέρα.

BTgif

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


+ 1 = 5