Τα νέα της ομορφιάς

Facebook Twitter Email

‘Ενα brief με ολόφρεσκες και δοκιμασμένες αφίξεις προϊόντων ομορφιάς.

ec2e7da3a4db29d9d1913449cf6c2264

Η Grace Kelly φρεσκάρεται με τη βοήθεια της αδερφής της Elizabeth.

DREAMTONE low res

Η νέα hi-tech πρόταση των εργαστηρίων της Lancôme λέγεται Dream Tone και κάνει ένα όνειρο ομορφιάς πραγματικότητα: να βγούμε στο φως της μέρας ως nat­ural beau­ties παραλείποντας τη χρήση μέικ απ. Το νέο αυτό προϊόν cor­rec­tor μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, φροντίζοντας παράλληλα με την καθημερινή του χρήση, να σβήσει καφέ κηλίδες, ατέλειες και να μας εξασφαλίσει ομοιόμορφη όψη.

SMK10 Eye Color Bar package 2

She’s like a rain­bow! Η νέα πρόταση μακιγιάζ της Shi­seido γεμίζουν τα beauty stands με χρώμα παλέτες σκιών, κραγιόν και λίπγκλος ήδη εμπιστεύονται οι make up artists για το ποιοτικό τους αποτέλεσμα.

ROMANCE

Δηλώνω in love με τα νέα Twist Lip­stick της Kor­res (στα φαρμακεία από τον Οκτώβριο). Βουτυρένια για ενυδάτωση στα χείλη και κυρίως εύχρηστα, σου δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις ακόμα και “τυφλό σύστημα”. Σ.σ “Romance” je t’aime!

Fall2013_CashmereBathrobe_186

Η Essie με έπεισε για τις φετινές γκρι αποχρώσεις που μου –ναι– μου θυμίζουν το αγαπημένο κυριακάτικο sweater…

Nuxellence teteGauchePLV

Αναζητήστε στα ράφια του φαρμακείου την νέα κρέμα νεότητας και λάμψης Nux­el­lence της Nuxe. Χάρη στις ενυδατικές της ιδιότητες και τις διορθωτικές χρωστικές οι οποίες εκπέμπουν και διαχέουν το φως καμουφλάρει στην κούραση δείχνοντάς σας φρεσκότατες. ‘Αριστα για το άρωμα!

Smoky Rose Frag Mist 100 ml

White Mask Smokey Rose από το The Body Shop. Το πρώτο μου –κι αγαπημένο– εφηβικό άρωμα τώρα σε body mist σε flo­ri­en­tal εκδοχή για ένα γρήγορο trip αναμνήσεων (στα καταστήματα από τις 7 Οκτωβρίου).

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


8 + = 10