Βερνίκια κομμένα και ραμμένα στα χρώματα της άνοιξης

Facebook Twitter Email

Τα νέα βερνίκια Nail Colour της Kor­res που έφθασαν στο leblog συγχρονίστηκαν με τον ερχομό της άνοιξης.

Οκ, ώρα να αλλάξουμε και να ανανεωθούμε ξεκινώντας από τα βερνίκια και το μανικιούρ/πεντικιούρ, μία απλή διαδικασία που μπορεί να σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση.

Μελετώντας τα trends διαπιστώνω ότι οι αποχρώσεις της άνοιξης στα βερνίκια παίζουν σε pas­tel, lilac και χαρούμενους ανοιχτόχρωμους τόνους με βασιλιά το nude. Η προσέγγιση λοιπόν της Kor­res ήταν εύστοχη και απόλυτα ενημερωμένη! Τα εύσημα κερδίζουν οι τόνοι Colour Pop με ένα σιέλ-συννεφάκι, ένα ροζ που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και ένα καταπληκτικό λεμονί (ω, ναι λεμονί).

Σ.σ Πρόκειται για τη σειρά βερνικιών με μύρο και ιχνοστοιχεία που προσφέρουν την πιο φυσική λύση σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών.

IMG_1991

Χρήσιμα nail tips:

Για ένα επιτυχημένο spring man­i­cure θα χρειαστείτε οπωσδήποτε μία βάση και ένα top coat. To ένα φροντίζει για τη διάρκεια του χρώματος και το άλλο για την ομοιομορφία και τη λάμψη του.

Αφαιρέστε ίχνη από προηγούμενο βερνίκι, λάδι ή ενυδατική κρέμα με το ασετόν σας.

‘Ενα εύχρηστο βουρτσάκι θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη. Αποφύγετε πάντως να το τραβάτε μέχρι τις άκρες, Τοποθετήστε το στο κέντρο και απλώστε πολύ προσεχτικά το χρώμα προς τις άκρες και όχι μέχρι τις άκρες.

Περιμένετε ένα λεπτό πριν απλώσετε τη βάση και το top coat αντίστοιχα.

Με μία μπατονέτα βουτηγμένη στο ασετόν διορθώστε το χρώμα όπου ξεφύγει.

Για ένα sos στέγνωμα βάλτε τα νύχια σας κάτω από κρύο νέρο ή σε μία λεκάνη με κρύο νερό.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


7 + = 12