Αυτό που συμβαίνει στο σώμα σας, πρώτα συμβαίνει στο μυαλό σας

Facebook Twitter Email

Ως οπαδός της ολιστικής φιλοσοφίας για την ομορφιά, στρέφομαι πάντα –εκτός από την κοσμετολογία– στην αξία που έχει για την εμφάνισή μας ο εσωτερικός μας κόσμος.

Η καλή σχέση σώματος και ψυχής είναι το μυστικό για ένα λαμπερό πρόσωπο. Ακόμα στις περιόδους που ίσως οι συνθήκες δεν το ευνοούν, η προσπάθεια για την διατήρηση των ισορροπιών είναι το καλύτερο tip ομορφιάς.

1. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει. Μία φορά την εβδομάδα κάντε κάτι που σας χαλαρώνει. Αυτό μπορεί να είναι ένα μέρος, μία μουσική, ένα φιλικό πρόσωπο.

2. Ακούστε πάντα το σώμα σας. Κοιμηθείτε μόλις νιώσετε ότι το χρειάζεστε, κλείστε το lap­top όταν πια έχετε κουραστεί και φροντίστε να τρέφεστε τακτικά και να πίνετε πολύ νερό.

3. Ξεκινήστε να χτίζετε μία καλή σχέση ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα. Για να επικοινωνήσουν καλύτερα συνδυάστε τις πιο δυναμικές ασκήσεις του γυμναστηρίου με yoga και διαλογισμό.

4. Πάντα να έχετε στο μυαλό σας την υγεία σας ψυχική και σωματική. Φροντίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, πετάξτε τα τσιγάρα στο καλάθι των αχρήστων. Σκεφτείτε τα συναισθήματά σας και τοποθετήστε ένα όριο στους ανθρώπους που σας δημιουργούν τοξικά συναισθήματα όπως άγχος και οργή.

 5. Get your beauty sleep! Οκτώ ώρες είναι απαραίτητες για την υγεία και την ομορφιά.

6. Στραφείτε στις ενναλακτικές, φυσικές λύσεις. Δοκιμάστε να βάλετε τα ανθοϊάματα στη ζωή σας.

Χαμογελάστε στο εαυτό σας και μακριά από την αρνητική ενέργεια.

Δείτε ακόμα:Leave a Reply


6 + = 14